ASUS ar putea lansa două smartphone-uri Zenfone 3 la CES

09.12.2016
ASUS ar putea lansa două smartphone-uri Zenfone 3 la CES

Consumer Electronics Show 2017 este la doar câteva săptămâni distanţă, iar anul acesta sunt aşteptate câteva anunţuri importante de smartphone-uri în cadrul acestui eveniment, în ciuda faptului că majoritatea companilor vor prefera să păstreze anunţurile pentru Mobile World Congress. ASUS a confirmat deja un eveniment numit „Zennovation” în cadrul CES, iar zvonurile spun că am putea primi în cadrul acestuia detalii despre două smartphone-uri din gama Zenfone 3, unul foarte puternic şi unul orientat către fanii fotografiei pe mobil.

Modelul de top ar putea fi primul smartphone anunţat în mod oficial bazat pe noul chipset Snapdragon 835 de la Qualcomm, în cazul în care nu reuşeşte altă companie (precum Xiaomi, de exemplu, care şi-a confirmat prezenţa la CES) să facă un anunţ înainte. Acesta ar putea îmbunătăţi şi alte aspecte ale hardware-ului de pe Zenfone 3 Deluxe, cu mai mult RAM (8 GB faţă de 6), o cameră mai bună, sau un display diferit (ASUS nu a lansat încă un dispozitiv cu ecran curbat).

La capitolul smartphone de fotografie, este posibil ca ASUS să lanseze urmaşul lui Zenfone Zoom, car va face trecerea de la sistem foto cu obiectiv cu zoom optic la un sistem dual-camera, similar cu ceea ce au integrat Apple pe iPhone 7 şi LG pe G5. La capitolul hardware intern, modelul Zenfone 3 Zoom ar putea integra componente similare cu varianta de bază a acestei serii cu ecran de 5,5” Full HD, chipset Snapdragon 625, variante cu 2, 3 sau 4 GB memorie RAM şi spaţiu de stocare de 16, 32 sau 64 GB.

Zennovation va avea loc pe 4 ianuarie, la Las Vegas.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult