BlackBerry confirmă păstrarea tastaturii QWERTY şi pentru următoarele generaţii de dispozitive

29.09.2016

După ce o serie de zvonuri au atras atenţia asupra BlackBerry, sugerând că producătorul smartphone va renunţa la una din trăsăturile cele mai distinctive pentru produsele sale, CEO-ul Joch Chen vine cu lămuriri.

Într-un interviu recent, CEO-ul BlackBerry a confirmat planurile companiei pentru lansarea unui nou smartphone echipat cu „legendara tastatură BlackBerry”, cândva în următorii ani.

Între timp, cel mai recent smartphone BlackBerry încă neanunţat oficial este cunoscut după numale de model DTEK60 şi pare să fie identic modelului Alcatel IDOL 4S, produs de TCL.

Nu este clar cine anume va fabrica efectiv următorul smartphone BlackBerry prevăzut cu tastatură QWERTY. Cert este că dacă tendinţele actuale se menţin, noul smartphone probabil nu va avea parte de prea multă concurenţă în piaţă, urmând să servească o nişă restrânsă dar devotată de utilizatori care preferă senzaţia unei tastaturi fizice în locul celei reprezentată pe ecranul touch.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult