BlackBerry va lansa anul acesta încă două telefoane cu Android, mai ieftine decât modelul actual

11.04.2016
BlackBerry va lansa anul acesta încă două telefoane cu Android, mai ieftine decât modelul actual

Lansat în ultima parte a anului 2015, BlackBerry PRIV, primul telefon cu Android din oferta companiei avut parte de vânzări modeste, frânate de preţul său mult prea ridicat.

Nedescurajat de parcursul avut, CEO-ul John Chen dezvăluie că BlackBerry va diversifica oferta de terminale bazate pe Android cu două noi produse, încadrate la gama mid-range şi oferite cu preţuri accesibile unui public mai larg.

În ce priveşte BlackBerry PRIV, smartphone-ul adresat în primul rând clienţilor din mediul de afaceri s-a dovedit prea scump pentru vânzarea în masă, reducerea preţului de la 700 la 650 dolari fiind până la urmă insuficientă pentru a face produsul mai atractiv.

Adresată unei categorii de cumpărători cu posibilităţi financiare ceva mai reduse, noua ofertă de telefoane BlackBerry cu sistem Android va avea preţuri de nivel mid-range, situate între 300 şi 400 dolari. Potrivit CEO-ului John Chen, doar unul dintre telefoanele nou lansate va mai avea tastatură hardware, al doilea fiind un smartphone full-touch obişnuit.

Citeste si BlackBerry Priv – prezentare video şi specificaţii complete

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult