BlackBerry va lansa anul acesta încă două telefoane cu Android, mai ieftine decât modelul actual

Autor: Aurelian Mihai 11.04.2016
BlackBerry va lansa anul acesta încă două telefoane cu Android, mai ieftine decât modelul actual

Lansat în ultima parte a anului 2015, BlackBerry PRIV, primul telefon cu Android din oferta companiei avut parte de vânzări modeste, frânate de preţul său mult prea ridicat.

Nedescurajat de parcursul avut, CEO-ul John Chen dezvăluie că BlackBerry va diversifica oferta de terminale bazate pe Android cu două noi produse, încadrate la gama mid-range şi oferite cu preţuri accesibile unui public mai larg.

În ce priveşte BlackBerry PRIV, smartphone-ul adresat în primul rând clienţilor din mediul de afaceri s-a dovedit prea scump pentru vânzarea în masă, reducerea preţului de la 700 la 650 dolari fiind până la urmă insuficientă pentru a face produsul mai atractiv.

Adresată unei categorii de cumpărători cu posibilităţi financiare ceva mai reduse, noua ofertă de telefoane BlackBerry cu sistem Android va avea preţuri de nivel mid-range, situate între 300 şi 400 dolari. Potrivit CEO-ului John Chen, doar unul dintre telefoanele nou lansate va mai avea tastatură hardware, al doilea fiind un smartphone full-touch obişnuit.

Citeste si BlackBerry Priv – prezentare video şi specificaţii complete

Tags: