Blackview BV9800 Pro este un smartphone ultra-rezistent prevăzut cu cameră de termoviziune

26.09.2019
Blackview BV9800 Pro este un smartphone ultra-rezistent prevăzut cu cameră de termoviziune

Anunţat cu preţ apropiat sumei de 500 dolari, Blackview BV9800 Pro ar putea o alternativă low-cost pentru dispozitive specializate precum Cat S61, cel din urmă fiind o unealtă valoroasă şi foarte practică în mâinile profesioniştilor din domenii precum inginerie, construcţii, instalaţii şi agricultură.

Oferit într-o carcasă cu certificare IP68, IP69K, and MIL-STD-810G, Blackview BV9800 Pro este pregătit pentru folosirea la extreme de temperatură, în medii cu praf sau umezeală în exces şi poate rezista fără probleme loviturilor ce ar scoate din acţiune un smartphone obişnuit.

Carcasa dimensiuni apreciabile şi o greutate de 372 grame este protejată pe contur cu o ramă din plastic dur şi inserţii metalice, scut cauciucat la partea din spate şi sticlă Gorilla Glass 3 deasupra ecranului. Interiorul adăposteşte un acumulator de 6580 mAh, care susţine o platformă destul de puternică având ca element central chipsetul octa-core Helio P70, asistat cu 6GB memorie RAM.

Ecranul de 6.3” oferă rezoluţie FHD+ şi este decupat pentru a face loc unei camere frontale de 16MP. Însă piesa de rezistenţă este sistemul triple-camera instalat la partea din spate, prevăzut cu un senzor optic de 48MP furnizat de Sony. Funcţia de termoviziune este asigurată cu un senzor FLIR dedicat, asistat în compoziţia imaginii finale cu un senzor optic de 5MP.

Lista dotărilor este completată cu senzor de măsurare a presiunii aerului, funcţie de încărcare wireless, senzor de amprente, dual-SIM, modul NFC pentru plăţi electronice, receptor GPS.

Rămâne de văzut dacă funcţia de termoviziune inclusă pe noul Blackview BV9800 Pro se poate ridica la nivelul rivalului său mult mai costisitor. Cert este că BV9800 Pro este un produs de generaţie mai nouă şi cu dotări superioare la multe capitole.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult