Când se lansează Pixel 7 și 7 Pro, următoarele flagship-uri Google

02.08.2022
Când se lansează Pixel 7 și 7 Pro, următoarele flagship-uri Google

Seria de smartphone-uri Pixel 7 a fost deja anunțată oficial în cadrul evenimentului Google I/O din primăvară, în ciuda faptului că nu știm foarte multe detalii despre acestea. Pentru a preîntâmpina leaek-urile, Google a preferat să confirme existența acestor modele, cât și design-ul lor, însă nu a oferit o dată oficială de lansare pentru ele. Conform Front Page Tech, evenimentul de lansare nu este foarte departe, fiind stabilit în perioada „obișnuită” pentru dispozitivele din această serie.

Lansarea Pixel 7 ar putea avea loc în în perioada „obișnuită”

Site-ul Front Page Tech citează surse din industrie într-un nou articol în care dezvăluie data posibilă de lansare pentru Pixel 7 și 7 Pro. Telefoanele ar urma să intre la pre-comandă începând cu 6 octombrie, în timp ce livrările ar începe pe 13 octombrie. De altfel, pe 6, Google ar ține evenimentul oficial de lansare, unde vor fi anunțate toate detaliile despre noile telefoane, precum caracteristicile hardware, dar și prețul oficial.

În trecut, Front Page Tech a dezvăluit multiple informații despre dispozitivele Google nelansate oficial. Publicația a fost una dintre primele care a oferit design-ul oficial pentru Pixel 6, cu multe luni înainte de anunțul Google, cât și design-ul ceasului Pixel Watch, pe care l-am văzut în emisiunea de pe YouTube a lui Jon Prosser încă de acum un an și jumătate.

Având în vedere că informațiile despre Pixel 7 nu sunt tocmai „secrete”, iar sursele FPT au oferit în trecut informații care au putut fi verificate, sunt șanse mici să nu fie confirmate și acestea. Desigur, planurile companiilor pot să se schimbe din diverse motive, dar, cel puțin în acest moment, Google pare că se pregătește de o lansare în prima săptămână a lunii octombrie.

Cel mai probabil, aceste dispozitive vor fi și primele care se lansează cu Android 13 preinstalat din fabrică.

sursa: Front Page Tech

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult