Care sunt produsele pe care Samsung le lansează în curând: telefoane, tablete și accesorii

27.07.2020
Care sunt produsele pe care Samsung le lansează în curând: telefoane, tablete și accesorii

CEO-ul Samsung Mobile a confirmat în urmă cu doar câteva zile că evenimentul de pe 5 august va include cinci noi produse. În stilul caracteristic al companiei, după câteva leak-uri mai serioase recente, au fost confirmate printr-un scurt clip video cele cinci categorii de produse care vor fi actualizate în cadrul prezentării Galaxy Unpacked. Se pare însă că vom primi mai mult de cinci dispozitive, întrucât unele vor avea și variante alternative.

Samsung va prezenta trei noi smartphone-uri

În noul clip video care prezintă cele cinci categorii, pot fi observate două smartphone-uri: un Galaxy Note, evident datorită S-Pen-ului și un Galaxy Fold. Cele două dispozitive nu vor fi însă singurele modele care vor apărea în cadrul evenimentului. Este așteptat lângă un Galaxy Note20 Ultra cu specificații hardware de top și un model Galaxy Note20 mai „modest”, care ar putea avea hardware semnificativ diferit, în ciuda faptului că este în aceeași serie.

În cazul noului Galaxy Fold, telefonul se va numi Galaxy Z Fold2 și deja au apărut online detalii despre acesta. Dispozitivul va fi echipat cu ecrane mai mari, un sistem de camere îmbunătățit și va primi același ecran pliabil cu sticlă ultra-subțire.

Galaxy Tab S7: două tablete high-end

O altă categorie de produse care va fi actualizată pe 5 august de către Samsung va fi cea de tablete de top. Compania pare să pregătească alternative la tabletele iPad Pro și iPad Air cu modelele Galaxy Tab S7+și Galaxy Tab S7, ambele echipate cu hardware de top și compatibile cu stylus-uri S-Pen din generația nouă, similare cu cele livrate pe Galaxy Note20 Ultra.

Se pare că Samsung va împinge productivitatea pe primul loc cu aceste modele, acestea putând folosi funcționalitatea desktop „DeX” în mod wireless, ceva ce era în trecut posibil doar prin conectarea unui cablu HDMI la telefon.

Accesorii noi: Galaxy Watch 3 și Galaxy Buds Live

Căștile Galaxy Buds Live au apărut în diverse leak-uri în ultimele câteva luni. Acestea au o formă ciudată, de bob de fasole și ar trebui să vină la pachet cu anulare activă a zgomotului ambiental, ceva ce Galaxy Buds și Buds+ nu oferă în acest moment.

Ceasul Galaxy Active 3 a fost însă depistat de curând într-un clip pe YouTube. Se pare că acesta va veni în două dimensiuni: 41mm și 45mm, cu ecrane de 1,2, respectiv 1,4” în diametru. Acestea vor oferi din nou o rotiță fizică pentru navigarea prin meniuri, poziționată în jurul ecranului și vor fi rezistente la apă la standardele IP68 și 5ATM. Ceasul are senzor de puls, pentru tensiune și senzori ECG. Printre funcțiile software pe care le așteptăm conform leak-urilor apar senzori de mișcare pentru controlul meniurilor și senzor care poate detecta căderea utilizatorilor, la fel ca în cazul Apple Watch.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult