Galaxy Tab S7+ primește listă aproape completă cu specificații

27.07.2020
Galaxy Tab S7+ primește listă aproape completă cu specificații

Galaxy Tab S7+, alternativa Samsung pentru modelul iPad Pro, vine cu ecran Super AMOLED de 12.4 inch, suportând rezoluția 2800×1752 pixeli și rată de refresh la 120Hz.

Premium în adevăratul sens al cuvântului, Galaxy Tab S7+ va fi o tabletă 5G motorizată de chipsetul Snapdragon 865+, ajutat (în funcție de nivelul de echipare ales) cu 6GB sau 8GB memorie RAM, respectiv 128GB/256GB stocare internă ultra-rapidă. Echiparea standard va fi doar cu suport Wi-Fi, conectivitatea 5G fiind oferită ca dotare opțională. Toate versiunile Galaxy Tab S7+ vor dispune de slot microSD, pentru suplimentarea spațiului de stocare.

Pregătită pentru lansare în data de 5 august, Galaxy Tab S7+ a apărut deja în mai multe imagini de prezentare neoficiale, expunând designul extrem de suplu în două dintre versiunile de culoare pregătite de Samsung. Astfel, tableta înconjoară ecranul foarte spațios cu o ramă îngustă, doar suficient de lată cât să permită manevrarea confortabilă în palme. Experiența vizuală este completată cu sunet Dolby Atmos redat printr-o configurație quad-speaker, difuzoarele AKG fiind dispuse spre toate cele patru colțuri ale ecranului.

Fără să adauge prea mult la grosimea tabletei, acumulatorul cu o capacitate de 10090 mAh nu va, promite să ofere până la 16 ore de autonomie video și este asistat cu tehnologie Quick Charge, Samsung incluzând în pachetul cu accesorii un adaptor AC cu putere de 45W, livrată prin cablul USB-C. Asta se va traduce intr-un timp de așteptare mai mic de două ore, chiar și pentru încărcare de 100%.

Specificațiile preliminare mai menționează două camere foto de 13MP și 5MP la partea din spate, respectiv cameră frontală de 8MP deasupra ecranului

Specificații Galaxy Tab S7

Ceva mai ieftin, modelul non-Plus se diferențiază în special prin folosirea unui ecran mai puțin costisitor, de 11 inch. Acesta este de tip LCD și folosește o rezoluție de 2560×1600 pixeli. Versiunea „compactă” a seriei Tab S7 se alege cu un acumulator de 7400 mAh, dar, potrivit ultimelor zvonuri, păstrează chipsetul Snapdragon 865+. Rămâne de văzut ce impact va avea această combinației asupra autonomiei oferite, Samsung putând folosi acest aspect pentru promovarea modelului Plus.

În timp ce Galaxy Tab S7+ vine cu senzor de amprentă sub ecran, modelul standard folosește un senzor capacitiv montat pe lateralul carcasei.

Samsung livrează Galaxy Tab S7 / S7+ cu versiunea Android 10, adaptată cu interfața One UI 2.5. Versiunile de culoare disponibile la lansare sunt Mystic Black, Mystic Bronze și Mystic Silver.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult