Galaxy Z Fold2 va fi numele următorului telefon pliabil Samsung. Primele imagini

20.07.2020
Galaxy Z Fold2 va fi numele următorului telefon pliabil Samsung. Primele imagini

La scurt timp după ce Samsung a confirmat faptul că va prezenta alături de Galaxy Note20 și un nou model Galaxy Fold, a apărut prima imagine în care apare telefonul în toată splendoarea sa. Se pare că zvonurile sunt din nou confirmate, design-ul noului Galaxy Z Fold2 apărând în prima fotografie exact așa cum a fost descris până acum: cu ecrane mari, un nou sistem de camere și cu o formă similară cu cea a modelului Galaxy Fold original.

Galaxy Fold 2 devine Galaxy Z Fold2, cu un nou design

Sursa imaginii este Ice Universe, un cunoscut leaker de pe Twitter, care a publicat și în trecut imagini cu telefoane Samsung care s-au dovedit a proveni din surse reale. Imaginea pare să fie una pe care Samsung o va folosi în campania de promovare, dar din păcate are o rezoluție foarte mică. Totuși, apar destule detalii pentru a dezvălui câteva noutăți despre telefon.

În primul rând, se confirmă faptul că Samsung va integra telefonul în seria „Galaxy Z”. Aceasta va fi de acum gama de dispozitive cu ecran pliabil. Primul model integrat în aceasta a fost Galaxy Z Flip, lansat în primăvară, alături de Galaxy S20. Noul model Fold se va numi în mod oficial „Galaxy Z Fold2”, fără spațiu între Fold și cifra 2, la fel ca în cazul Note20, sau S20.

Apoi, avem design-ul camerelor, care pare să fie similar cu cel de pe Galaxy Note20, cu un modul voluminos. Nu putem vedea camera a treia, cea mai de jos, însă aceea ar putea fi camera cu zoom periscopic, la fel ca pe Note20 Ultra sau S20 Ultra. Zvonurile sugerau însă că Galaxy Z Fold2 va benefica de un sistem de camere împrumutat de la Galaxy S20 Plus, cu senzor de 64 megapixeli pentru zoom și filmare 4K și senzor de 12 megapixeli principal, alături de încă unul de 12 megapixeli pentru obiectivul ultra-wide.

Imaginile cu telefonul confirmă zvonurile

Se observă faptul că ecranul exterior este de dimensiuni mari, care acoperă toată partea din față a telefonului și beneficiază de un decupaj subtil în partea centrală pentru camera frontală. Ecranul pliabil interior pare să afișeze cu „mândrie” cuta de pe centrul ecranului, care se produce pe suprafața de protecție din plastic. De asemenea, nu se vede un decupaj în ecran, la fel ca pe Galaxy Fold. Și acest ecran interior ar putea fi de genul „Infinity-O”, cu perforare pentru o cameră frontală.

galaxy Z fold2

Ultimul detaliu ar fi culoarea telefonului, Mystic Brown, care este prezentă atât pe suprafața de sticlă de pe spate, cât și pe rama metalică și pe balamaua telefonului. Acum că avem aceste detalii, cât și confirmarea din partea Samsung că dispozitivul va fi prezent la evenimentul Unpacked de pe 5 august, nu rămâne decât să așteptăm detaliile oficiale.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult