Cât de rezistente sunt noile iPhone 12 Mini și iPhone 12 Pro Max. VIDEO

17.11.2020
Cât de rezistente sunt noile iPhone 12 Mini și iPhone 12 Pro Max. VIDEO

Apple pare să fi dat lovitura cu noile modele iPhone 12, nu doar pentru că sunt unele dintre cele mai performante telefoane de pe piață și nici pentru că integrează unele dintre cele mai bune camere, ci și pentru că sunt foarte bine construite. Acestea sunt echipate cu o nouă generație de sticlă de protecție deasupra ecranului, care este de patru ori mai rezistentă la șocuri. Desigur, nu trebuie să avem încredere în declarațiile Apple, ci putem vedea cât de bine sunt construite în testele de rezistență independente.

Noile modele din gama iPhone 12 rezistă cu succes la abuzurile testelor de anduranță

Așa cum ne-am obișnuit în cazul tuturor lansărilor importante de smartphone-uri din ultimii ani, Zack Nelson de la JerryRigEverything a zgâriat, ars și a încercat să îndoaie noile modele iPhone 12 Mini și iPhone 12 Pro Max, iar rezultatele au fost surprinzător de pozitive.

Se pare că aceste telefoane sunt foarte bine construite, fiind imposibil de îndoit, iar sticla de pe față, cât și cea de pe spate este destul de rezistentă. Cel puțin, aceasta nu se crapă și nu se separă de restul telefonului atunci când telefonul este îndoit, în timp ce la capitolul zgârieturi, nu pare să fie semnificativ mai rezistentă.

Toate părțile laterale sunt realizate din metal (aluminiu pe 12 Mini și oțel pe 12 Pro Max), iar camerele sunt protejate de sticlă de safir, care în teorie ar trebui să fie mai rezistentă la zgârieturi decât sticla normală.

Mai interesant este faptul că ecranele folosite de Apple, cel mai probabil cu paneluri Samsung și LG, nu se deteriorează permanent atunci când sunt expuse la flacără, chiar și pentru aproape un minut, probabil datorită noii generații de sticlă.

Dacă sunteți în căutarea unui upgrade de la un iPhone mai vechi, se pare că noile modele nu sunt deloc mai prejos din punct de vedere al rezistenței, reprezentând chiar îmbunătățiri în anumite puncte cheie.

sursa: JerryRigEverything

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult