Cât va costa Huawei P20 în Europa [LEAK]

07.03.2018
Cât va costa Huawei P20 în Europa [LEAK]

Huawei P20 este în continuare la vreo trei săptămâni distanţă, însă scurgerile de informaţii din ultimele câteva săptămâni ne-au dezvăluit cam totul despre noul dispozitiv… mai puţin preţul european. După ce informaţiile neoficiale apărute ieri din China ofereau preţuri în yuan pentru familia P20 şi alte dispozitive din portofoliul companiei, astăzi avem şi primele informaţii despre preţurile din Europa. Cum era de aşteptat, acestea nu sunt tocmai mici.

P20, P20 Pro şi P20 Lite sunt aşteptate în cadrul evenimentului Huawei care va avea loc pe 27 martie la Paris, toate fiind aşteptate cu decupaj în display în partea de sus, cu ecrane mari şi cu sisteme de cameră avansate. Desigur, toată această tehnologie nouă va costa în plus faţă de generaţiile precedente, care au reuşit să atingă un balans atractiv între performanţă şi cost.

Noile informaţii au apărut pe Twitter, pe contul lui Roland Quandt, care a mai oferit leak-uri relevante în trecut. Acesta susţine că modelul de bază, P20, va fi disponibil în magazinele europene la 679 euro, modelul P20 Pro la 899 euro, în timp ce modelul P20 Lite va intra în ofertă la 369 euro. Modelul Lite pare să fie cel mai mult scumpit faţă de varianta P10 Lite, în timp ce P20 este doar cu puţin mai scump decât P10 standard. P20 Pro, telefonul care va fi echipat cu un sistem triple-camera, se apropie însă de preţul concurenţei precum iPhone X şi Galaxy S9+.

Având în vedere că seria P20 deja se apropie de pragul de 1.000 de euro, este foarte posibil ca seria Mate 20, care va debuta cel mai probabil în toamna lui 2018, să depăşească această sumă.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult