Cum arată cele trei telefoane Galaxy S21 din toate unghiurile. GALERIE FOTO

18.12.2020
Cum arată cele trei telefoane Galaxy S21 din toate unghiurile. GALERIE FOTO

Suntem la mai puțin de o lună distanță de momentul în care Samsung va dezvălui următoarea sa generație de smartphone-uri high-end, Galaxy S21. Așa cum ne-am obișnuit deja de mulți ani, a venit momentul să vedem telefoanele în toată splendoarea lor, din toate unghiurile, chiar dacă, în mod oficial, acestea nu „există” încă. Fotografii de produs la calitate înaltă cu Galaxy S21, S21+ și S21 Ultra au fost publicate deja pe internet și urmează să mai aflăm detalii despre hardware-ul și software-ul acestor noi modele.

Seria Galaxy S21 ajunge pe internet în primele fotografii de presă

Galaxy S21 va fi o serie iterativă, din câte ne putem da seama din aceste imagini. Samsung pare să pregătească telefoane care vor reprezenta o evoluție firească de la Galaxy S20 din 2020, cu mici ajustări de design, în special în jurul camerelor foto. De altfel, aceasta este și cea mai mare diferență, întrucât rama metalică pare să se prelungească până pe spate.

În rest însă, telefoanele noi nu sunt foarte diferite de cele vechi, din punctele de vedere ale design-ului și construcției, cu o mică excepție. Chiar dacă nu este tocmai evident din aceste fotografii, zvonurile spun că Samsung ar putea să aleagă pentru Galaxy S21 o construcție din plastic și un ecran complet plat, o decizie similară cu cea luată în cazul lui Galaxy Note20 din luna august. Se pare că utilizatorii au răspuns pozitiv la utilizarea plasticului pe acel model, dar și pe Galaxy S20 FE, lansat în urmă cu câteva luni.

Toate cele trei telefoane Galaxy S21 vor fi însă livrate cu capac mat la atingere, fie că este realizat din sticlă sau din plastic. Modelul S21 standard va folosi patru culori: roz, violet, alb și negru. Varianta violet va fi mai specială, întrucât va adopta un design „dual tone”, cu auriu pe marginea metalică și un capac colorat.

Galaxy S21+ va fi livrat în doar trei variante de culoare, un negru mat, același violet „dual tone” și o culoare mai specială, care pare a fi un argintiu cu reflexii în funcție de cum cade lumina pe suprafața capacului. În cele din urmă, Galaxy S21 Ultra va fi livrat doar în culorile negru mat și acest argintiu.

Telefoanele sunt așteptate pentru anunț la mijlocul lunii ianuarie, iar lansarea ar putea avea loc înainte de sfârșitul lunii.

sursa: Evan Blass

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult