Cum arată Galaxy M12, telefonul-baterie pregătit de Samsung

17.11.2020
Cum arată Galaxy M12, telefonul-baterie pregătit de Samsung

Galaxy M12 este un telefon livrat cu acumulator de 7000 mAh, adresat unei categorii de utilizatori pentru care autonomia bateriei este un criteriu decisiv în alegerea următorului smartphone.

Samsung a prezentat în luna august a acestui an modelul Galaxy M51, primul telefon din ofertă care dispune de un acumulator cu capacitate 7000mAh. Însă acesta nu era chiar atât de accesibil pe cât și-ar dorii unii cumpărători, producătorul sud-coreean lucrând între timp la un nou model Galaxy M care să ofere această dotare la un preț mai mic.

Galaxy M12, un telefon care nu te lasă la greu

Încă neconfirmat, Galaxy M12 este cunoscut doar după randări neoficiale ale imaginilor de prezentare, arătând un telefon asemănător modelului Galaxy A42 5G, unul dintre cele mai bune telefoane ieftine cu Android lansate de Samsung în cursul acestui an. Astfel, noul produs vine cu sistem quad-camera organizat într-un ornament de formă aproximativ pătrată, respectiv, cu ecranul decupat la partea de sus după modelul „picătură”. Indiciu important pentru încadrarea la gama inferioară de prețuri, ecranul lasă o „bărbie” destul de lată la partea de jos, fapt ce indică o soluție tehnică inferioară.

Galaxy M12 se prezintă cu senzor de amprentă montat pe rama laterală și carcasă din sticlă finisată cu texturi diferite, amintind de vechea serie Pixel 3 de la Google.

Tot pe baza schițelor furnizate, aflăm că ecranul va avea o diagonală de 6.5 inch, strecurat într-o carcasă cu dimensiuni 163.9 x 75.9 x 8.9mm.

Samsung ar putea lansa noul Galaxy M12 la începutul anului viitor, însă o dată precisă nu este cunoscută, deocamdată. Potrivit aceleiași surse, compania sud-coreeană pregătește și un nou model Galaxy F, care folosește tot o variație a designului prezentat în schițele de mai sus.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult