Samsung Galaxy M51, prezentat oficial cu un acumulator de 7000 mAh

01.09.2020
Samsung Galaxy M51, prezentat oficial cu un acumulator de 7000 mAh

Succesor pentru modelul M31 de anul trecut, Galaxy M51 păstrează rețeta folosirii unui acumulator generos, oferind nu mai puțin de 7000 mAh capacitate de stocare.

Identificat cu numele de model SM-M515F/DSN, Samsung Galaxy M51 nu sfidează așteptările pentru un smartphone din gama accesibilă, folosind o configurație bazată pe chipsetul Snapdragon 730, ajutat cu 6 GB memorie RAM.

Galaxy M51, cu ecran mare și preț accesibil

Potrivit detaliilor neconfirmate în mod direct de Samsung, telefonul va fi livrat cu un acumulator foarte generos, de 7000 mAh, plus un adaptor AC capabil să furnizeze o putere de până la 25W în modul de încărcare rapidă. Folosit în combinație cu o configurație destul de eficientă în privința consumului de energie, acumulatorul supradimensionat ar putea duce autonomia la peste 5 zile în condiții de utilizare normală.

Dacă zvonurile se confirmă, acesta va fi telefonul Samsung cu cea mai mare capacitate a acumulatorului lansat până acum, depășind predecesorul Galaxy M31s livrat cu o baterie de „numai” 6000 mAh.

Potrivit listei neoficialecu specificații, Galaxy M51 este un telefon cu ecran SuperAMOLED de 6.7 inch, de tip Infinity-O, cu rezoluție FHD+ și cameră frontală aliniată central, vizibilă din spatele unei perforații aplicată pe suprafața activă a ecranului.

Telefonul motorizat de chipsetul mid-range Snapdragon 730, este ajutat cu 6GB memorie RAM și 128GB stocare internă, expandabilă prin atașarea unui card microSD.

Camera foto principală este model de 64MP cu lentile wide-angle, secondat de un modul ultrawide cu rezoluție 12MP. Camera de tip quad mai include un modul macro cu rezoluție 5MP și încă un senzor de 5MP pentru aplicarea efectelor DoF (depth-of-field) în pozele tip portret. Camera frontală pare să fie un model de 32MP cu performanțe cel puțin rezonabile.

Livrat cu adaptor AC de 25W în pachetul cu accesorii, Samsung Galaxy M51 este așteptat pe data de 11 septembrie 2020 cu prețul recomandat de 360 euro.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult