Cum arată Galaxy M13, următorul telefon ieftin de la Samsung

26.05.2022
Cum arată Galaxy M13, următorul telefon ieftin de la Samsung

Galaxy M13 este livrat cu acumulator de 5000 mAh și adresat unei categorii de utilizatori pentru care autonomia bateriei este un criteriu decisiv în alegerea următorului smartphone.

Așteptat și pe piața europeană, noul model Galaxy M vine cu un design împrospătat și promite mai multă performanță la un preț bun.

Galaxy M13, pregătit cu display Infinity-V de 90Hz și sistem triple-camera

Cunoscut deocamdată doar din zvonuri, noul model Galaxy M cu preț accesibil are ca principal element de atracție bateria de 5000 mAh, asistată cu tehnologie de încărcare rapidă adaptivă (maxim 15W).

Galaxy M13 vine cu un design asemănător modelului Galaxy 53 și un chipset octa-core cu suport 4 (o versiune 5G ar putea fi lansată separat).

Galaxy M13

Noul smartphone vine cu sistem triple-camera organizat într-un ornament de formă dreptunghiulară, respectiv, cu ecranul decupat la partea de sus după modelul „picătură”. Indiciu important pentru încadrarea la gama inferioară de prețuri, ecranul lasă o „bărbie” destul de lată la partea de jos, fapt ce indică o soluție LCD mai puțin costisitoare.

Telefonul se prezintă cu senzor de amprentă montat pe rama laterală și carcasă în mai multe versiuni de culoare.

Ecranul IPS cu rată de refresh la 90Hz măsoară 6.5 inch si oferă rezoluție HD+. Pachetul include un adaptor AC cu putere de 15W, asigurând încărcarea telefonului în aproximativ două ore.

Lista dotărilor este completată cu o cameră principală de 50MP, secondată de cameră ultra-wide de 5MP, cameră macro de 2MP și senzor DoF. Camera frontală este un model de 8MP, cu suport pentru captură HDR și filmare 1080p.

Samsung livrează Galaxy M13 cu sistemul Android 12 și interfața One UI, la pachet cu servicii exclusive precum Samsung Health, aplicațiile Galaxy și Smart Switch. Noul smartphone ar putea fi lansat la începutul acestei veri.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult