Cum arată Galaxy S23 în cele mai detaliate imagini de până acum. FOTO

07.11.2022
Cum arată Galaxy S23 în cele mai detaliate imagini de până acum. FOTO

Pentru ultimele câteva generații, modelele Ultra de la Samsung ofereau un design puțin diferit față de variantele de bază. Se pare că seria Galaxy S23 va schimba acest lucru, aducând toate cele trei variante, Standard, Plus și Ultra, la un design ceva mai „unitar”. Practic, toate cele trei vor abandona „insula” pentru camere în favoarea unor cercuri dispuse pe verticală, similar cu ceea ce am văzut pe Galaxy S22 Ultra la începutul acestui an. Întrucât ne apropiem de lansare, avem și primele imagini la rezoluție înaltă, realizate pe baza planurilor oficiale.

Așa ar putea arăta Galaxy S23, conform planurilor 3D disponibile online

 Canalul de YouTube 4RMD a publicat o serie de randări 3D ale seriei Galaxy S23, care dezvăluie noul design în mare detaliu. Știam deja că aceste telefoane vor adopta acest design și am văzut chiar și machete neoficiale care confirmau asta de la producători de accesorii. Acum avem însă imagini care ne pot face o idee mult mai clară asupra felului în care Samsung ar putea aduce aceste schimbări pe dispozitivele sale.

Cele trei camere sunt dispuse pe verticală, și sunt încadrate în inele metalice de forme similare. Am văzut că alți producători fac cercurile mai mari sau mai mici în funcție de senzor și obiectiv. Samsung dorește însă un design cât mai „curat” pentru flagship-urile sale. Singurul alt element vizibil este blitz-ul, amplasat lângă cea mai de sus cameră foto.

În comparație cu insula de camere de pe S21 și S22, care se prelungea pe laterala telefoanelor, S23 pare o serie ceva mai „cuminte”, sau chiar „conservatoare”. Modelele Galaxy S23 și S23+ sunt așteptate cu ecrane plate, ceva ce pare să fie foarte apreciat în industrie în ultima vreme. S23 Ultra ar putea păstra marginile curbate, însă este posibil ca curbura să nu afecteze ecranul, ci doar sticla de deasupra acestuia.

Conform zvonurilor recente, Samsung va adopta exclusiv procesoare Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 pe cele trei modele S23, indiferent de regiunea în care acestea vor fi lansate. Data de lansare, inițial zvonită pentru luna decembrie, ar putea fi stabilită pentru luna februarie, de fapt. Această dată este în ton cu lansările anterioare de la Samsung din ultimii ani.

sursa: Phone Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult