Cum arată Moto Z2 Force, varianta mai rezistentă a flagship-ului Moto

24.07.2017
Cum arată Moto Z2 Force, varianta mai rezistentă a flagship-ului Moto

Aşteptat să ofere aceleaşi dotări high-end ca modelul standard Moto Z2, versiunea Z2 Force poate fi admirată într-o primă serie de poze-spion.

Nu este clar dacă exemplarul surprins în imagini reprezintă produsul final sau un prototip cu design exterior incomplet, fapt sugerat însă prin absenţa logo-ului Moto pe spatele carcasei. Cert este că Moto Z2 Force nu se îndepărtează prea mult de predecesorii săi, carcasa trebuind să păstreze compatibilitatea cu gama de accesorii Moto Mods.

Potrivit listei preliminare cu specificaţii, Moto Z2 Force este un smartphone animat de chipsetul Qualcomm Snapdragon 835, prevăzut cu ecran AMOLED de 5.5” şi sistem dual camera (12MP+12MP), inclus în premieră la un telefon din seria Moto Z. Cumpărătorii vor avea de ales între o variantă cu 6GB memorie RAM şi 128GB stocare internă, respectiv 4GB RAM/64GB la un preţ mai bun. Ambele variante includ slot microSD, suportând până la 2TB capacitate de stocare.

Designul carcasei prevede o ramă mult mai groasă pentru amortizarea şocurilor primite din lateral şi scut din policarbonat aplicat peste ecranul cu rezoluţie 1440p, care nu se fisurează la contactul cu obiecte dure. Din păcate, acumulatorul de 2730 mAh ar putea să nu fie pe placul celor care sperau să obţină mai multă libertate de mişcare cu versiunea rugged a lui Moto Z2.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult