Cum se va numi noul telefon lansat de Nothing și cu ce specificații vine

03.01.2024
Cum se va numi noul telefon lansat de Nothing și cu ce specificații vine

Compania Nothing, condusă de Carl Pei, se pregătește să lanseze un nou smartphone, denumit Nothing Phone 2a. Noul dispozitiv a fost recent confirmat pe un site de certificare TDRA, care a dezvăluit numele dispozitivului. Deși CEO-ul a oferit în trecut un teaser despre un nou smartphone în lucru, acesta nu a furnizat detalii suplimentare despre nume, specificații sau data de lansare.

Cu toate acestea, certificarea obținută clarifică că următorul dispozitiv va fi, de fapt, Nothing Phone 2a. Evenimentul, programat pentru 27 februarie 2024, va anunța lansarea noului dispozitiv.

În ceea ce privește specificațiile, leak-urile sugerează că Nothing Phone 2a va avea un ecran OLED cu o rată de reîmprospătare de 120Hz. Se spune că dispozitivul vine cu un ecran de 6.7 inch și va fi echipat cu un procesor MediaTek Dimensity 7200 SoC. Telefonul va avea o memorie de 8GB RAM și un spațiu de stocare de 128GB, scrie Gadgets360.

Care va fi prețul noului telefon Nothing 2a

Se așteaptă ca telefonul să ruleze pe sistemul de operare Android 14. În ceea ce privește camera, Nothing 2 va avea două senzori, dintre care unul ar putea fi o cameră de 50 de megapixeli. Referitor la preț, se speculează că Nothing Phone 2a va costa în jur de 400 de dolari, adică aproximativ 1.800 RON.

Recent, aplicația Nothing Chat a fost retrasă de pe magazinele Google Play. Problema principală a apărut în ceea ce privește modul în care aplicația gestiona credențialele Apple ID. Utilizatorii care doreau să acceseze serviciile iMessage prin intermediul aplicației Nothing Chats trebuiau să se autentifice cu Apple ID-ul lor. Procesul implica utilizarea unui Mac găzduit pe un server deținut de producător, iar acest lucru a ridicat semne de întrebare cu privire la siguranța și securitatea datelor.

De asemenea, îngrijorările și din cauza faptului că aplicația folosea protocolul HTTP pentru transmiterea datelor, care este considerat mai puțin sigur comparativ cu HTTPS.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult