Deşi nu are diamante şi nu e poleit cu aur, o companie din Israel cere 10.000 de dolari pentru un smartphone Android

25.04.2016
Deşi nu are diamante şi nu e poleit cu aur, o companie din Israel cere 10.000 de dolari pentru un smartphone Android
Firma israeliană Sirin Labs va lansa în curând primul său smartphone, care va costa, în versiunea de bază, cel puţin 10.000 de dolari. Terminalul nu este încrustat cu diamante şi suflat cu aur, ci combină, potrivit dezvoltatorilor, „cele mai puternice setări de securitate, operează mai rapid decât orice alt smartphone şi este construit cu cele mai bune materiale din lume”. 
 
Prin comparaţie, BlackPhone 2, un alt telefon cu Android care oferă un nivel ridicat de securitate, costă 800 de dolari.
 
Smartphone-ul va rula o versiune modificată de Android, care include software de protecţie de nivelul celui folosit în sectorul militar. 
 
 
Sirin Labs lucrează la acest telefon de doi ani, iar echipa este condusă de un fost executiv din cadrul Sony Mobile. Startup-ul israelian a atras recent o nouă rundă de investiţii în valoare de 72 milioane de dolari.
 
Firma nu a oferit mai multe detalii despre smartphone, spunând că acestea vor fi făcute la lansarea oficială care va avea loc în curând la Londra. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult