Designul viitorului Google Pixel 9 apare în noi randări neoficiale

28.03.2024
Designul viitorului Google Pixel 9 apare în noi randări neoficiale

Viitoarea generație a smartphone-ului de top de la Google apare într-un set de randări neoficiale. Ce specificații ar putea avea noul Pixel 9?

Un nou set de randări cu ceea ce ar trebui să fie designul viitorului Google Pixel 9 au fost „scurse” pe internet. Imaginile bazate pe schițe CAD sugerează că Google încearcă o nouă abordare a programului său de lansare pentru telefoane. Am văzut anterior două seturi de randări, publicate în luna ianuarie a acestui an, despre care se spune că ar fi fost Pixel 9 Pro și Pixel 9 Pro XL.

Noile imagini arată același design de bază ca și Pixel 9 Pro și 9 Pro XL, cu o ramă metalică plată și o insulă revizuită a camerei, care adoptă acum o formă ovală fără a se dizolva în cadrul telefonului, un design ce ne aduce aminte de generațiile precedente de Google Pixel.

Ce specificații ar urmă să aibă noul Google Pixel 9?

Potrivit GSMArena, Pixel 9 va oferi un afișaj de 6,03 inch, posibil cu tehnologie OLED, în comparație cu Pixel 9 Pro, care ar urma să folosească un ecran de 6,1 inch sau Pixel 9 Pro XL, cu un display de 6,5 inch. Dimensiunile enumerate ale versiunii standard pentru Pixel 9 sunt 152,8 x 71,9 x 8,5 mm. Cealaltă diferență cheie pentru Pixel 9 standard este configurația cu cameră dublă, în comparație cu cele trei obiective regăsite atât pe Pixel 9 Pro, cât și pe Pixel 9 Pro XL.

Se pare că Google ar putea adopta o nouă abordare odată cu seria Pixel 9, lansând trei modele în același timp. Rămâne de văzut care va fi prețul pentru viitoarele dispozitive și dacă Pixel 9 standard va pune capăt telefoanelor din seria Pixel A. Ne vom creiona o imagine mai bună în perioada următoare, pe măsură ce ne apropiem de lansarea oficială a noii serii de telefoane de la Google. Ca de obicei, ne așteptăm ca seria Pixel 9 să fie lansată în luna octombrie a acestui an, dat fiind că aceea este perioada tradițională pentru noile lansări de la Google.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult