Desire 10 ar putea fi alternativa mid-range la HTC 10

11.07.2016
Desire 10 ar putea fi alternativa mid-range la HTC 10

HTC 10 a avut parte de un succes moderat până în prezent, însă preţul ridicat îl va ţine departe de mâinile multor utilizatori. Pentru a putea ajunge şi la publicul cu buget limitat, compania taiwaneză ar putea lansa în curând şi un smartphone numit Desire 10, care să se alinieze la filosofia de design a noului flagship, alături hardware mai modest. Deşi detaliile despre un asemenea model sunt încă limitate, există deja câteva zvonuri care sugerează că dezvăluirea lui este iminentă.

Conform Evan Blass, faimosul insider care oferă întotdeauna imagini şi detalii despre telefoane încă neanunţate sau nelansate, HTC lucrează la Desire 10 şi plănuieşte să îl aducă pe piaţă în următoarele luni. Blass a publicat pe contul său de Twitter atât numele „Desire 10”, cât informaţii despre o fereastră de lansare programată pentru finalul celui de-al treilea trimestru al anului. Nu în ultimul rând, există deja o fotografie cu modulul de cameră al presupusului smartphone din gama mid-range premium, care seamănă izbitor de mult cu cel de la HTC 10.

În cazul în care Desire 10 va păstra elementele de design ale lui HTC 10, acesta ar putea fi un simplu model „Lite” sau „Mini” al modelului de top, care va coborî performanţele hardware ale acestuia în favoarea scăderii preţului. Desigur, încă nu este clar dacă Desire 10 va păstra carcasa realizată din metal, difuzoarele stereo BoomSound sau sistemul foto UltraPixel de pe HTC 10.

Citeşte şi HTC 10 – Hands On [VIDEO]

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult