Digimobil 3G, telefonie mobila RDS

Digimobil 3G, telefonie mobila RDS

Digimobil 3G, serviciul de telefonie mobilă 3G al RCS & RDS, va cuprinde în viitor şi servicii de Internet, date şi apeluri video specifice tehnologiei 3G.

Serviciul se adresează în prima fază abonaţilor RCS & RDS, care utilizează unul din pachetele de servicii televiziune prin cablu şi telefonie, acces Internet şi telefonie şi abonaţilor la serviciul de telefonie fixă RDS.Tel.

RCS RDS

Cine optează pentru serviciul Digimobil 3G, va beneficia de un telefon mobil gratuit, oferit în custodie pe toată durata contractului, cartelă SIM preactivată, până la 1200 de minute lunare gratuite şi tarife identice cu cele pentru serviciul de telefonie fixă. Tarifele sunt de un eurocent pe minut pentru convorbirile în reţea, doi eurocenţi pe minut pentru convorbirile în alte reţele fixe şi opt eurocenţi pentru convorbirile în reţelele Vodafone, Orange şi Zapp. Pentru reţeaua Cosmote, tariful este de 10 cenţi pe minut.

„DigiMobil este primul serviciu de telefonie mobilă fără abonament, care oferă abonaţilor mobilitatea şi confortul de care aceştia au nevoie, beneficiind în acelaşi timp de tarife speciale, ca şi cele oferite prin serviciul de telefonie fixa RDS.Tel”, a declarat directorul general RCS & RDS, Alexandru Oprea.

Minutele incluse în abonamentele lunare pot fi folosite de către client atât de pe telefonul fix, cât şi de pe cel mobil, fără a plati un abonament suplimentar.

Serviciul Digimobil 3G este deocamdată disponibil pentru abonaţii din Oradea, Timişoara, Craiova, Iaşi, Piteşti, Târgu Mureş, Bacău şi Bucureşti.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News