Durabilitatea Pixel 7a, testată cu rezultate impresionante. VIDEO

19.05.2023
Durabilitatea Pixel 7a, testată cu rezultate impresionante. VIDEO

În timp ce Pixel 7 Pro iese cam „șifonat” din testele de rezistență făcute pe canalul YouTube JerryRigEverything, aceeași rutină de teste este depășită fără probleme de alternativa Pixel 7a.

Recent lansat de Google, Pixel 7a este mai ieftin decât un Pixel 7 „vanilla” și totodată mai scump decât predecesorul Pixel 6a, sădind unele îndoieli pentru fanii Pixel care se văd nevoiți să scoată ceva mai mulți bani din buzunar decât anticipau. Vestea bună este că dincolo de compromisurile deja anticipate, precum finisaje din plastic inferioare și hardware mai puțin extravagant, inginerii Google și-au făcut bine treaba creând un telefon chiar mai robust decât alternativele premium.

Cu preț de 509 euro, Pixel 7a vine într-o carcasă cu șasiu metalic și butoane metalice (detașabile fără dezasamblarea telefonului), SIM Tray metalic și o asamblare certificată IP67 pentru protecție la praf și stropire cu apă. Mai putem adăuga, rezistență de până la 25 secunde cu ecranul sub flacăra unei brichete și rezistență „îndârjită” la testul de îndoire. În mod predictibil, metalul și suprafețele din sticlă se zgârie la contactul cu obiecte suficient de abrazive, în timp ce plasticul aplicat la partea din spate este mai degrabă cu rol decorativ.

Per total, Pixel 7a este printre cele mai sigure alegeri pentru cei aflați în căutarea unui smartphone durabil și nu exagerat de scump.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult