Galaxy A80, telefonul Samsung cu cameră rotativă, este disponibil în România

Galaxy A80, telefonul Samsung cu cameră rotativă, este disponibil în România

Samsung Electronics anunţă lansarea noului Galaxy A80 pentru piaţa din România, începând cu luna iulie. Galaxy A80 este vine echipat cu o cameră triplă care se roteşte şi display-ul New Infinity.

Galaxy A80 este creat pentru Era Live – o lume în care nativii digitali surprind orice moment,  împărtăşesc apoi cu ceilalţi şi se conectează instant. Cele mai recente inovaţii ale camerei, ale designului şi performanţa lui Galaxy A80 aduc o nouă experienţă mobilă care se potriveşte nevoilor generaţiei de astăzi: mereu pregătită pentru orice s-ar întâmpla„, a declarat DJ Koh, preşedinte şi CEO al Diviziei IT & Mobile Communications din Samsung Electronics.

Camera triplă rotativă vă înregistrare continuă, indiferent dacă filmaţi cu camera frontală sau cu cea de pe spate, astfel încât toate momentele surprinse vor fi incluse într-un singur video. Aceasta include un modul principal de 48MP şi modul Ultra Wide cu un unghi de vizibilitate la 123 de grade, utilă pentru poze de aproape şi live video. Al treilea modul este o cameră foto optimizată pentru obţinerea de poze tip portret şi clipuri cinematografice cu ajutorul funcţiei Live Focus Video. În plus, modul Super Steady Video permite realizarea clipurilor la calitatea cea mai bună, fără a fi tremurate.

Galaxy A80 are primul ecran Samsung Infinity Display, model FHD + Super AMOLED de 6,7 inci fără margini, cu un raport de afişare de 20:9. Experienţa audio este augmentată cu tehnologie Dolby Atmos, atunci când utilizaţi căşti sau difuzoare Bluetooth.

Ca parte a experienţei Galaxy, Galaxy A80 oferă şi Samsung Knox, platforma Samsung de securitate. În plus, Samsung Pass vă permite accesul sigur şi convenabil în aplicaţii şi în website-uri prin senzorul de amprentă.

Galaxy A80 vine în trei culori: Angel Gold, Ghost White şi Phantom Black. Opţiunile de culoare Angel Gold şi Ghost White vin cu nuanţe de roz şi respectiv albastru. Noul smartphone este disponibil pentru comenzi online şi în magazinele fizice ale partenerilor selectaţi, începând cu luna iulie.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult