Galaxy M30s, noul telefon Samsung cu acumulator de 6000mAh, apare în imagini neoficiale

30.08.2019
Galaxy M30s, noul telefon Samsung cu acumulator de 6000mAh, apare în imagini neoficiale

Anunţat chiar de Samsung cu o imagine-teaser arătând 60% în dreptul capacităţii acumulatorului şi hashtag-ul #GoMonster având litera M scrisă cu majusculă, Galaxy M30s este ca şi confirmat pentru debut în cadrul expoziţiei IFA 2019.

Obţinute din surse neoficiale, primele imagini de prezentare arată însă un design ciudat, având camera foto de pe spatele carcasei încadrată de un decupaj mult mai mare decât ar fi nevoie pentru un banal sistem triple-camera.

Deşi nu apare în imagini, partea din faţă a telefonului ar trebui să găzduiască un ecran de 6.4 inch cu design Infinity-U, decupat sau perforat în dreptul camerei frontale.

Potrivit listei preliminară cu specificaţii, Galaxy M30s foloseşte chipsetul Exynos 9610 sau 9611 cu procesor octa-core şi este pregătit în două variante de echipare, cu 4GB RAM/64GB memorie internă şi 6GB/128GB memorie, ambele rulând versiunea Android 9.

Designul de carcasă pare să aibă doar două butoane pentru funcţiile Power şi Volum, SIM Tray pe latura opusă şi o ieşire pentru căşti la partea de jos.

În ciuda capacităţii de 6000 mAh, volumul ocupat de acumulator pare bine distribuit în carcasa de tip unibody, grosimea rămânând în limite rezonabile.

La partea din spate, camera foto principală ar urma să aibă în componenţă un senzor principal de 48MP, modul ultra-wide cu rezoluţie 8MP şi senzor de profunzime cu rezoluţie 5MP.

Altfel cât se poate de banal, senzorul biometric este ilustrat cu formă uşor alungită, fapt ce ar putea favoriza recunoaşterea mai rapidă a amprentei.

Aşteptat să fie disponibil mai întâi pentru piaţa din India, Galaxy M30s probabil că va fi lansat şi pentru piaţa europeană, însă termenul de livrare şi preţurile la vânzare nu sunt cunoscute.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult