Galaxy M51 ar putea fi telefonul Samsung cu cel mai mare acumulator

Autor: Aurelian Mihai 27.07.2020
Galaxy M51 ar putea fi telefonul Samsung cu cel mai mare acumulator

Succesor pentru modelul M31 de anul trecut, Galaxy M51 păstrează rețeta folosirii unui acumulator de capacitate generoasă. Cu modelul M31s abia lansat, M51 plusează cu un ecran și mai spațios.

Identificat cu numele de model SM-M515F/DSN, Samsung Galaxy M51 a pare pe site-ul Wi-Fi Alliance, autoritatea responsabilă cu certificarea echipamentelor de comunicații wireless, împreună o listă parțială de specificații.

Galaxy M51, cu ecran mare și preț accesibil

Potrivit detaliilor neconfirmate în mod direct de Samsung, telefonul va fi livrat cu un acumulator foarte generos, de 7000 mAh. Folosit în combinație cu o configurație nu foarte pretențioasă, acesta ar putea duce autonomia la peste 5 zile în condiții de utilizare normală.

Dacă zvonurile se confirmă, acesta va fi telefonul Samsung cu cea mai mare capacitate a acumulatorului lansat până acum, depășind predecesorul Galaxy M31s livrat cu o baterie de „numai” 6000 mAh.

Potrivit listei preliminare cu specificații, Galaxy M51 este un telefon cu ecran SuperAMOLED de 6.5 inch, furnizat de China Star Optoelectronics Technology (CSOT). Acesta este tip Infinity-O și vine cu o perforație pentru camera frontală aliniată central.

Telefonul ar urma să vină echipat cu chipsetul de nivel mid-range Snapdragon 730, ajutat cu 8GB memorie RAM. Configurația va include cel puțin 128GB memorie internă, expandabilă prin atașarea unui card microSD. Camera foto principală ar putea fi un model de 64MP cu lentile wide-angle, secondat de un modul ultra-wide cu rezoluție 12MP.

Livrat cu adaptor AC de 25W în pachetul cu accesorii, Samsung Galaxy M51 ar putea avea parte de o lansare oficială în cursul lunii septembrie.