Galaxy Note 20 ar putea fi considerabil mai mare decât predecesorul Note 10

14.07.2020
Galaxy Note 20 ar putea fi considerabil mai mare decât predecesorul Note 10

Așteptat pentru lansare la începutul lunii august, Galaxy Note 20 apare în noi imagini neoficiale, sugerând o construcție considerabil mai înaltă decât la modelul Note 10.

Știm deja din dezvăluiri anterioare că Samsung a ales pentru noul flagship Galaxy Note un design mai colțuros, care renunță la ecranul cu margini curbate în favoarea unei soluții optimizată pentru maximizarea suprafeței de afișare. Ce nu știam este că Note 20 este fizic mai mare decât predecesorul Note 10, iar diferența este una considerabilă.

Galaxy Note 20, cu 1cm mai înalt decât predecesorul Note 10?

Potrivit unui nou set de randări neoficiale, în care vechiul și noul Galaxy Note sunt comparate unul lângă altul, modelul pregătit pentru lansare în mai puțin de o lună este cu 1 cm mai înalt. O altă randare creată pentru a ilustra o perspectivă văzută ușor din lateral pare să arate că Note 20 este mai gros decât modelul pe care îl înlocuiește. De fapt, ecranul curbat al modelului Note 10 doar creează iluzia unei construcții mai suple, noul model fiind probabil la fel de gros.

Potrivit aceleiași surse, Galaxy Note 20 este livrat cu un ecran Full HD+ de 60Hz, producătorul alegând să pună mai mult accent pe maximizarea autonomiei bateriei. Totuși, altfel vor sta lucrurile pentru modelul Galaxy Note 20 Ultra, alegerea acestei variante oferind cumpărătorilor acces la cele mai avansate tehnologii Samsung ale momentului.

În condițiile în care Galaxy S20 Ultra este deja un smartphone cu ecran de 6,9”, cel mai mare întâlnit până acum la un telefon Samsung, un nou model Galaxy Note20 de top nu ar trebui să se lase mai prejos. Noua generație Galaxy Note vine cu margini mai subțiri în jurul ecranului și, cel puțin în cazul modelului Ultra, ar putea să aibă o diagonală de afișare chiar mai mare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult