Galaxy Note 5, echipat cu 4 GB memorie RAM

27.07.2015
Galaxy Note 5, echipat cu 4 GB memorie RAM

Odată cu apropierea evenimentului oficial de lansare, fixat potrivit ultimelor zvonuri pentru data de 13 august, Galaxy Note 5 păstrează tot mai puţine secrete, noul phablet putând fi admirat în mai multe poze neoficiale. Avem şi o listă preliminară cu specificaţii, menţionând folosirea unui procesor octa-core şi alte detalii picante.

Astfel, după ce am aflat că Note 5 se prezintă cu un ecran de 5,67˝ cu rezoluţie QHD, respectiv cameră foto de 16 MP cu stabilizare optică şi suport pentru filmare 4K montată pe capacul din spate, noi dezvăluiri vizează detaliile configuraţiei hardware aflate la interior. Potrivit informaţiilor colectate în arhiva de rezultate Geekbench, Samsung a a les pentru Galaxy Note 5 o configuraţie bazată pe chipsetul Exynos 7420 SoC, ajutat cu 4 GB memorie RAM. Astfel, telefonul cu nume de cod SM-N920V preia soluţia folosită deja pentru modelul Galaxy S6 duo.

Galaxy Note 5, echipat cu 4 GB memorie RAM

Însă potrivit unor zvonuri mai vechi, Note 5 urma să primească chipsetul Exynos 7422, o versiune îmbunătăţită care integrează modem LTE. Fără a infirma dezvăluirile anterioare, noua informaţie ar putea indica existenţa a cel puţin două versiuni Galaxy Note 5, cu dotări uşor diferite. Cert este că ambele variante folosesc versiunea Android 5.1.1, ultima furnizată de Google.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult