Galaxy Note 6 ar putea fi lansat la jumătatea lunii august

13.05.2016
Galaxy Note 6 ar putea fi lansat la jumătatea lunii august

Deşi lansarea lui Galaxy S7 este încă destul de proaspătă, ne apropiem destul de repede de lansarea unui nou model de telefon de la Samsung. Este vorba despre Galaxy Note 6, care va continua seria de phablet-uri a companiei, folosind probabil hardware-ul de pe Galaxy S7, alături de câteva elemente exclusive precum stylus-ul S-Pen. Cele mai noi zvonuri sugerează că vom vedea acest dispozitiv în luna august, cum s-a întâmplat şi anul trecut în cazul lui Galaxy Note 5.

Informaţia vine de la Evan Blass, celebrul „insider”, care a publicat pe contul său de Twitter un zvon care sugerează că Note 6 va fi lansat în Statele Unite în săptămâna care începe pe 15 august. Informaţiile despre specificaţii tehnice scăpate pe internet săptămânile trecute sugerează utilizarea unui chipset Exynoss 8890, acelaşi folosit şi pe Galaxy S7, 6 GB memorie RAM şi un display de 5,7”. Mai mult ca sigur, noul Galaxy Note 6 va fi echipat cu un nou model de stylus S-Pen, iar anumite zvonuri sugerează utilizarea standardului USB Type-C pentru încărcare şi transfer de date.

Momentan nu am primit alte detalii noi despre Galaxy Note 6 şi nici nu am văzut imagini oficiale sau neoficiale cu telefonul. Judecând după lansarea de anul trecut a lui Galaxy Note 5, probabil că designul nu va fi cu mult diferit faţă de cel folosit pe Galaxy S7. Nu este clar dacă noul Galaxy Note 6 va veni şi în Europa, modelul precedent fiind lansat doar în Statele Unite ale Americii şi Asia.

Citeşte şi Galaxy Note 6 ar putea veni cu un display mai mare şi 6 GB memorie RAM

 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult