Galaxy Note 6, ilustrat cu noi imagini de prezentare şi un clip neoficial

06.06.2016

După ce am aflat despre Galaxy Note 6 că ar putea fi lansat cu numele Note 7, noi imagini de prezentare neoficiale vin să întărească această posibilitate ilustrând asemănări clare cu seria de telefoane Galaxy S7.

Astfel, Galaxy Note 6 (sau Note 7) se prezintă cu un design ce împrumută trăsături cheie ale seriei de telefoane Galaxy S7, cum ar fi ecranul dual-edge folosit cu modelul S7 edge.

Potrivit listei preliminare cu specificaţii Galaxy Note 6 va veni cu un ecran de 5,7” bazat pe tehnologia Super-AMOLED şi va păstra rezoluţia QHD (2560 x 1440 pixeli). La interior am putea găsi acelaşi chipset Exynos 8890 Octa care a debutat pe Samsung Galaxy S7, însă anumite regiuni vor primi varianta bazată pe soluţia Snapdragon 820 de la Qualcomm. Marea noutate va fi însă memoria RAM de 6GB, întrucât camera foto principală de 12 megapixeli şi cea frontală de 5 megapixeli rămân neschimbate de la seria Galaxy S7.

La fel ca în anii anteriori, Samsung ar putea dezvălui noua serie Galaxy Note 6/7 în cursul lunii septembrie, probabil în perioada convenţiei IFA organizată la Berlin.

Samsung va lansa cinci smartphone-uri vârf de gamă în 2017

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult