Galaxy Note 8 – opţiunile de stocare disponibile şi preţul acestora

Galaxy Note 8 – opţiunile de stocare disponibile şi preţul acestora

Aşteptat să fie cel mai scump smartphone Galaxy lansat până acum de compania sud-coreeană, Galaxy Note 8 va oferi cel puţin două variante de stocare, separate printr-o diferenţă de preţ semnificativă.

Potrivit zvonurilor circulate din surse apropiate companiei, Samsung va oferi vârful de gamă Note 8 în versiuni cu 64GB şi 128GB memorie internă, în ambele cazuri utilizatorii putând extinde cu până la 256 GB spaţiul de stocare disponibil ataşând un card de memorie microSD.

Versiunea Galaxy Note 8 cu 64 GB va putea fi achiziţionată pentru aproximativ 999 euro, iar modelul cu 128 GB va avea un preţ cu aproximativ 100 euro mai mare.

Potrivit calendarului de lansare neoficial, Samsung va dezvălui Galaxy Note 8 în cadrul unui evenimen dedicat plănuit pentru data de 26 august. Disponibilitatea în magazine va fi însă asigurată câteva săptămâni mai târziu, primele comenzi urmând să fie onorate spre finalul lunii septembrie.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult