Galaxy Note 8 – primele imagini cu un prototip funcţional

06.07.2017
Galaxy Note 8 - primele imagini cu un prototip funcţional

Ceva mai mare decât Galaxy S8 şi cu forme mai puţin rotunjite pentru obţinerea unui design cât mai compact, Galaxy Note 8 pare pregătit să facă uitat episodul dezastruos care aproape a scos din joc brandul Galaxy Note.

Imediat după retragerea de pe piaţă a modelului Note7, imaginea brandului Galaxy Note părea atât de iremediabil compromisă încât Samsung va renunţa complet să îl mai atribuie unui succesor. Nu a fost aşa. Menţionat săptămâni în şir pe mai toate canalele media, brandul Galaxy Note este mai cunoscut acum decât oricând, notorietatea dobândită putând avea un impact pozitiv asupra vânzărilor, dacă Samsung nu repetă greşelile care i-au adus atâtea probleme.

Cu aproape două luni înainte de data la care este aşteptată lansarea oficială, Galaxy Note 8 îşi face apariţia într-o primă poză-spion care surprinde un prototip funcţional, dar şi presupuse imagini de prezentare oficiale.

Foarte asemănător modelului Galaxy S8 la partea din faţă, Note 8 prezintă însă diferenţe notabile la partea din spate. Noul phablet vine echipat cu sistem dual camera şi senzor de amprente, ambele fiind delimitate cu o protuberanţă care iese puţin din profilul carcasei perfect plată.

Potrivit zvonurilor circulate din surse apropiate companiei, Samsung va oferi vârful de gamă Note 8 în versiuni cu 64GB şi 128GB memorie internă, în ambele cazuri utilizatorii putând extinde cu până la 256 GB spaţiul de stocare disponibil ataşând un card de memorie microSD.

Versiunea Galaxy Note 8 cu 64 GB va putea fi achiziţionată pentru aproximativ 999 euro, iar modelul cu 128 GB va avea un preţ cu aproximativ 100 euro mai mare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult