Galaxy Note20+ ar putea fi livrat cu un procesor nou, conform GeekBench

02.04.2020
Galaxy Note20+ ar putea fi livrat cu un procesor nou, conform GeekBench

Samsung abia a lansat pe piaţă seria Galaxy S20, însă industria de smartphone-uri nu stă niciodată pe loc. Deja au apărut teste în baza de date Geekbench cu un nou model Samsung echipat cu hardware de top, iar numele său de cod „SM-N986U” sugerează că este vorba despre un nou model din gama Note, probabil chiar un dispozitiv Galaxy Note 20, care va fi lansat cel mai probabil spre sfârşitul verii. Această listare dezvăluie şi câteva informaţii mai interesante despre hardware-ul pe care telefonul îl va integra.

Galaxy S20 este livrat în două variante: cu procesor Snapdragon 865 în SUA şi alte câteva regiuni şi în variantă Exynos în restul lumii. Şi modelul Galaxy Note20 testat pe GeekBench este listat tot cu varianta Snapdagon 865, cu numele de cod „kona”, însă frecvenţa la care acesta rulează sugerează că cei de la Qualcomm pregătesc lansarea unei revizii hardware, mai puternice, aşa cum au făcut şi anul trecut cu Snapdragon 855.

Conform listării de pe GeekBench, Galaxy Note20+ ar putea fi livrat într-o configuraţie de bază cu Snapdragon 865+ care ajunge până la 3.09 GHz, faţă de 2,84 GHz pe modelul 865 standard, 8 GB memorie RAM şi modem 5G. Acesta ar putea fi livrat şi într-o variantă cu 12 GB RAM, asemeni modelelor S20, în timp ce varianta Note20 Ultra ar putea avea până la 16 GB RAM.

 

 

Scorul obţinut de telefon în GeekBench este acum mai puţin important, întrucât rulează o versiune nefinisată de software, cât şi hardware care încă nu a fost nici măcar anunţat oficial. Astfel, cele 985 puncte în single-core şi 3.220 puncte în multi-core ar putea să crească odată cu optimizările hardware şi software care vor avea cu siguranţă prioritate în următoarele câteva luni.

Seria Galaxy Note20 este aşteptată pentru anunţ cândva în luna august.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult