Galaxy Note20 va fi semnificativ mai scump decât Note10, spun zvonurile

10.07.2020
Galaxy Note20 va fi semnificativ mai scump decât Note10, spun zvonurile

Prețul telefoanelor a crescut în ultimii câțiva ani cu fiecare lansare, iar seria Galaxy Note20 nu se va abține de la această regulă. Dacă credeați că modelele de anul trecut au avut prețuri prea mari în comparație cu generațiile precedente, anul acesta un nou model Galaxy Note20 va fi și mai scump. Motivul pare să fie în primul rând integrarea tehnologiei 5G standard, anul trecut aceasta fiind doar o opțiune pentru modelele mai scumpe. Informații neoficiale ne dezvăluie cât vor costa modelele Galaxy Note20 și Note20 Ultra atunci când vor fi lansate, pe 5 august.

Galaxy Note20 va fi semnificativ mai scump

Ne-am obișnuit cu prețuri foarte mari în special din partea companiei Apple în domeniul smartphone-urilor, dar Samsung și alți producători de dispozitive Android au început să depășească prețurile cerute de producătorul american. Primele informații despre prețurile Galaxy Note20 vin din Grecia, unde modelul de bază ar putea porni de la 1.249 euro, un preț cu 250 de euro mai mare decât cel al modelului Galaxy Note10 de anul trecut. În cazul modelului Note20 Ultra, prețul ar putea fi de 1.500 euro, semnificativ mai mare decât Galaxy Note10+, care intra în ofertă la 1.150 euro.

În general, prețurile din Grecia sunt mai mari decât în restul Uniunii Europene. Acestea sunt de obicei cu 50 euro mai mari, deci ne putem aștepta la 1.450 euro pentru modelul Ultra și 1.200 euro pentru modelul de bază.

Chiar și prețurile din SUA sunt așteptate a fi mai mari. În dolari, prețul ar putea porni pentru prima dată în cadrul seriei note de la 999 dolari, cu 50 de dolari mai mare decât prețul de anul trecut. Este important de menționat că prețurile din SUA nu sunt obligatoriu mai mici. Aceste prețuri nu includ taxele, care diferă de la stat la stat.

Samsung nu se așteaptă la vânzări foarte mari

Samsung știe că prețurile mari vor afecta vânzările, iar seria S20 a demonstrat că în această perioadă clienții sunt mai sensibili la preț. Există zvonuri care spun că Samsung nu se așteaptă la vânzări foarte mari de la seria Note20, așa că a comandat mai puține componente de la furnizori. Samsung a spus anterior că vânzările sub așteptări pentru seria Galaxy S20 au fost motivate în principal de pandemia de COVID-19.

sursa: Tech Maniacs, Phone Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult