Galaxy Note7 are un acumulator mai mic decât S7 edge

Galaxy Note7 are un acumulator mai mic decât S7 edge

Săptămâna viitoare, Samsung va lansa noul Galaxy Note7, însă până atunci ne bazăm încă pe leak-uri şi informaţii neconfirmate pentru lista completă de specificaţii tehnice. Cea mai recentă scurgere de informaţii despre noul phablet vine de la operatorul SKT (South Korea Telecom), care a listat Note7 pe site-ul său şi a dezvăluit câteva detalii noi despre acesta, unele care nu sunt tocmai îmbucurătoare pentru fanii Samsung.

Conform listării de pe site-ul SKT, noul Galaxy Note7 nu va fi un upgrade semnificativ faţă de modelele lansate în primăvara acestui an. Anumite aspecte vor fi chiar inferioare, în special când vorbim despre capacitatea acumulatorlui intern şi dimensiunile dispozitivului. Telefonul va fi livrat cu o baterie de 3.500 mAh, cu 100 mAh mai puţin decât modelul Galaxy S7 edge. Motivul pentru care această veste este mai proastă decât pare la prima vedere este faptul că Note7 cu siguranţă va consuma mai multă energie electrică, deci va oferi o autonomie mai mică în teorie.

Atât display-ul mai mare, de 5,7”, cât şi panoul tactil cu suport pentru stylus, alături de noul scaner pentru iris, vor duce la consumarea acumulatorului mai repede. Cei care se aşteptau la dimensiuni comparabile cu generaţiile precedente vor afla că acesta este puţin mai gros decât S7 edge şi Note 5, măsurâd 73,9 x 153,5 x 7,9 mm (lăţime, înălţime, grosime). Din fericire, telefonul este puţin mai uşor decât modelul precedent, cântărind doar 169 grame, o diferenţă de două grame.

Principalul vinovat pentru scăderea capacităţii acumulatorului ar putea fi stylus-ul S-Pen, care ocupă spaţiu în interiorul carcasei. De asemenea, Samsung ar putea să compenseze cu optimizări software pentru a oferi autonomie similară cu modelele S7, disponibile deja pe piaţă.

Citeşte şi Go4News: Samsung a confirmat lansarea modelului Galaxy Note7

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult