Galaxy Note8 apare în imagini de presă „scăpate” pe internet [FOTO]

01.08.2017
Galaxy Note8 apare în imagini de presă „scăpate” pe internet [FOTO]

Am tot primit în ultimele câteva luni informaţii despre Galaxy Note8 din tot felul de surse oficiale şi neoficiale. În timp ce Samsung ne-a oferit doar câteva detalii sub formă de „teasing” în cadrul imaginii de promovare a evenimentului de lansare, celebrii „leakeri” de pe Twitter şi Weibo au publicat tot felul de informaţii greu de verificat, fotografii spion şi chiar imagini cu piese ale telefonului. În teorie, ar trebui să avem o imagine destul de completă a telefonului până în prezent, însă aceasta nu se poate compara cu prima imagine de presă scăpată pe internet, care confirmă şi în acelaşi timp infirmă o parte dintre zvonurile de până acum.

Evan Blass a publicat primele imagini cu Galaxy Note8 în varianta sa finală (se pare că numele va fi Note8, nu Note (spaţiu) 8), iar multe dintre întrebările despre acest dispozitiv par a avea acum un răspuns. În primul rând, da, se pare că designul mai puţin rotunjit, care se zvonea de ceva vreme, este cel final. Telefonul nu este tocmai „ascuţit” la margini, fiind în continuare echipat cu un „Infinity Display”, asemeni Galaxy S8, însă colţurile display-ului şi marginile telefonului sunt mai puţin curbate.

De asemenea, avem acum la îndemână şi primele imagini cu spatele dispozitivului. Se pare că într-adevăr vom avea de a face cu un model echipat cu sistem dual-camera, primul astfel de smartphone de la Samsung, însă senzorul de amprentă de lângă acesta este un element dezamăgitor. Una dintre cele mai slab implementate componente de pe Galaxy S8 a fost senzorul de amprentă poziţionat lângă camera foto, greu de accesat cu mâna stângă sau atunci când telefonul este sprijinit într-un suport auto. Alte imagini dezvăluie stylus-ul S-Pen de la Samsung, care se găseşte pe toate modelele Galaxy Note.

Restul de detalii despre sunt încă neconfirmate, însă suntem aproape siguri că nu vor mai fi schimbate. Avem de a face cu un smartphone care va fi echipat fie cu chipset Exynos 8895, fie cu Snapdragon 835 de la Qualcomm, 4 sau 6 GB memorie RAM (posibil să existe ambele variante la raft, în funcţie de regiune), opţiuni de stocare de 64 sau 128 GB şi un ecran de 6,3” cu rezoluţie QHD+ (format 18,5:9).

Lansarea este aşteptată pe 25 august, în cadrul unui eveniment care va avea loc în New York şi care va fi transmis online.

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult