Galaxy S Duos S7562 anunţat oficial, Europa va fi prima piaţă de desfacere

Galaxy S Duos S7562 anunţat oficial, Europa va fi prima piaţă de desfacere

Galaxy S Duos S7562, terminalul dual SIM de la Samsung de a cărui existenţă am aflat înainte ca producătorul să-şi dorească asta, a fost anunţat oficial şi are acum şi o dată de lansare: luna septembrie. Mai mult, europenii sunt răsfăţaţi, vechiul continent fiind prima piaţa pe care acest model va ajunge.

Oferind o carcasă din material plastic alb a cărei design aminteşte izbitorul de vârful de gamă Galaxy S III, noul terminal Samsung vine echipat cu un ecran TFT capacitiv de 4″ cu rezoluţie WVGA, procesor Qualcomm MSM7227A tactat la 1Ghz, stocare internă de 4GB şi o cantitate de 512 MB memorie RAM. Sistemul de operare livrat este Android 4.0 iar modul de lucru, denumit de către Samsung Dual SIM Always On, permite redirecţionarea apelurilor între cartelele SIM din mers şi stabilirea unor politici pentru apelurile recepţionate în timpul utilizării conexiunii Internet.

Dotările terminalului mai includ un modem radio quad-band dual cu suport dual band HSDPA, o cameră foto cu senzor de 5MP şi bliţ, secondată de o cameră frontală VGA, Wi-Fi 802.11 b/g/n şi o baterie cu o capacitate de 1500mAh.

Terminalul are o greutate de 120 de grame şi dimensiuni de 121.5 x 63.1 x 10.5 mm. Din păcate, preţul recomandat pentru desfacere este momentan necunoscut, dar acest lucru se va clarifica în cursul lunii următoare.

Samsung Galaxy S Duos S7562

Urmărește Go4IT.ro pe Google News