Galaxy S11 apare în noi imagini de prezentare

22.11.2019
Galaxy S11 apare în noi imagini de prezentare

Aşteptat pentru lansare în prima parte a anului viitor, Galaxy S11 apare într-o primă serie imagini generate pe baza schiţelor furnizate partenerilor Samsung.

Potrivit zvonurilor circulate până acum, Samsung va livra familia Galaxy S11 în trei versiuni: Galaxy S11 şi S11e având atât variante 4G şi 5G, în timp ce Galaxy S11+ va fi un model exclusiv 5G.

Ilustrat cu randări computerizate, noul design de carcasă relevă câteva schimbări uşor de anticipat, cum ar fi mutarea spre centru a perforaţiei pentru camera frontală, după exemplul Note 10. Rama lăsată deasupra şi dedesubtul ecranului pare mai subţire decât la Galaxy S10, în timp ce rama laterală pare să aibă aproape aceeaşi grosime.

Deasupra ecranului poate fi întrezărită o grilă îngustă pentru casca audio. Cât despre ecran, acesta va avea între 6,3 inch şi 6,7 inch şi margini curbate. În randările furnizate, curbura ecranului pare mai mică decât am văzut pe modelul S10, dar acesta este mai degrabă o inexactitate a machetelor, decât o schimbare reală de design. Cert este că Galaxy S11 nu va avea ecran cu design watergall, Samsung excluzând această posibilitate după ce teste interne eu relevat probleme cu anduranţa ecranului şi adaptarea interfeţei Android.

Pe lateralul carcasei, putem observa că butoanele Power şi Volum sunt amplasate pe partea dreaptă. Zona în care sunt amplasate cele două butoane fizice pare a fi puţin ridicată, probabil pentru a facilita apăsarea tastelor. Sub ecran se află portul USB-C, flancat pe partea dreaptă de grila pentru difuzor şi cea pentru microfon la stânga.

Potrivit schiţelor disponibile, dimensiunile exacte pentru modelul Galaxy S11 sunt de 161,9 x 73.7 x 7,8 mm (8,9 mm dacă includem şi bump-ul camerei foto). Carcasa este acoperită cu sticlă minerală faţă-verso şi este realizat pe un şasiu metalic, vizibil pe lateral.

La partea din spate noul sistem de camere foto este grupat în forma de L, o trăsătură de design întâlnită şi la seriile mid-range Galaxy A51 şi A71. În total, sunt oferiţi cinci module foto, dintre care elementul principal este senzorul Samsung ISOCELL HMX de 108MP. Printre capabilităţile oferite ar putea fi zoom optic 5X, un mod de captură similar tehnologiei Deep Fusion pentru combinarea mai multor instantanee într-o poză la calitate superioară, funcţia Single Take Photo, Director’s View, Night Hyperlapse, Vertical Panoramas şi rezoluţie 8K pentru modul de filmare.

Ecranele probabil că vor fi de tip Dynamic AMOLED, cu certificare HDR10+ şi rezoluţie QHD+ cu rată de refresh la 120Hz. Telefonul va integra senzor de amprente cu ultrasunete sub suprafaţa ecranului.

Galaxy 11 este pregătit cu versiunea One UI 2.0 (Android 10) şi va fi disponibil pe două platforme hardware, bazată pe Snapdragon 865 sau Exynos 990 (în funcţie de regiunea unde este comercializat.).

Deşi nu este confirmată oficial, se pare că Samsung a fixat data de lansare Galaxy S11 pentru ziua de 18 februarie 2020.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video