Galaxy S20 Fan Edition prezentat din toate unghiurile. Animație și galerie FOTO cu telefonul

20.08.2020
Galaxy S20 Fan Edition prezentat din toate unghiurile. Animație și galerie FOTO cu telefonul

Samsung va ține un eveniment de prezentare la începutul lunii septembrie, similar cu ceea ce făcea anii trecuți cu ocazia IFA. Întrucât IFA devine un eveniment în mare parte online în 2020, din cauza pandemiei de COVID-19, Samsung va organiza prezentarea separat de „târgul” care avea loc la Berlin, tradițional. Aici sunt așteptate detalii despre noile generații de electrocasnice inteligente ale Samsung, dar și informații complete despre Galaxy Z Fold2, telefonul pliabil anunțat în urmă cu câteva săptămâni. Se pare că alături de acesta vom primi și anunțul oficial pentru Galaxy S20 Fan Edition, pe care îl putem deja vedea în animații 3D.

Galaxy S20 Fan Edition are câteva lucruri în comun cu modelul standard Note20

Imagini animate cu Galaxy S20 Fan Edition au apărut pe internet, dezvăluind fiecare element important al telefonului. Acesta pare să fie design-ul final, cu ecran plat, decupaj de tip Infinity-O, senzor de amprentă integrat și design care aduce aminte de modelul S20 Standard. De altfel, sistemul de camere pare să fie puțin diferit, adoptând mai degrabă design-ul camerelor de pe Galaxy Note20.

De altfel, întregul telefon pare să aibă multe în comun cu Note20-ul standard. Configurația hardware a celor două modele va fi foarte similară, întrucât se zvonește că și acesta va folosi un chipset Exynos 990 5G și un ecran plat. Avantajul lui Galaxy S20 Fan Edition ar fi însă refresh rate-ul la 120 Hz. Totuși, ecranul va fi mai mic, cu diagonală de 6,4 sau 6,5”.

via GIPHY

Un alt „downgrade” s-ar părea că întâlnim la camera foto. În locul camerei cu zoom 3x și filmare 8K la 64 megapixeli, telefonul primește un senzor cu zoom optic 3x de 8 megapixeli. Camerele principale și ultra-wide rămân de 12 megapixeli.

Întrucât sursa acestor imagini este @evleaks (Evan Blass de la VentureBeat), ne așteptăm ca ele să fie oficiale. Telefonul este așteptat pe piață cândva în octombrie, probabil în preajma lansării iPhone 12. Având în vedere că prețul lui Galaxy S20 Fan Edition este așteptat undeva între 650 și 800 de euro, cu 5G la pachet, acesta va fi un concurent pentru modelele iPhone 12 și iPhone 12 Max în variantele de bază.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult