Galaxy S20 Fan Edition: prima fotografie cu telefonul. Care sunt diferențele

04.08.2020
Galaxy S20 Fan Edition: prima fotografie cu telefonul. Care sunt diferențele

Samsung se va concentra în următoarele câteva săptămâni pe promovarea seriei Galaxy Note20, dar probabil că telefonul său de top pe care cei mai mulți utilizatori îl vor alege va fi Galaxy S20 Fan Edition, care ar putea fi lansat în toamnă. Zvonurile despre acesta sugerează că Samsung va încerca să creeze o alternativă mai ieftină, dar fără prea multe compromisuri la modelul S20 standard, la un preț mai mic. Avem acum și o primă imagine, care evidențiază diferențele de design între S20 Fan Edition și un S20 obișnuit.

Galxy S20 Fan Edition este practic varianta „lite” a seriei S20

Modelul Galaxy S20 Fan Edition este așteptat cu un display plat de 6,5 sau 6,7”, perforat în partea de sus și cu rezoluție Full HD+. Acesta ar trebui însă să păstreze rata de împrospătare de 120 Hz de pe seria S20 și va apela la o baterie de 4.500 mAh. Totuși, sistemul de camere ar putea fi aproape la fel de performant precum cel de pe S20 standard, diferența majoră fiind camera cu zoom, care ar putea renunța la senzorul de 64 megapixeli în favoarea unei lentile cu zoom 3x și senzor de 8 megapixeli.

Când pui cele două modele unul lângă altul, diferențele sunt evidente. Imaginea cu Galaxy S20 Fan Edition, publicată de Evan Blass, prezintă un telefon cu ramă mai groasă, cu un display care nu se mai prelungește spre margini și cu o formă mai puțin rotunjită. Pe partea din spate, zvonurile spun că Samsung nu va integra un sticlă, cu un capac din plastic, mai ieftin de produs.

Ce ar putea oferi însă Galaxy S20 Fan Edition peste modelele obișnuite ar fi un chipset Snapdragon 865, semnificativ mai performant și mai eficient decât Exynos 990 care se găsește pe seria S20 din Europa. Prețul pentru acest model ar putea fi de aproximativ 700 de euro, cu aproximativ 200-300 euro mai ieftin decât S20 la lansare.

sursa: GSM Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult