Galaxy S21 FE apare în primul unboxing, cu două săptămâni înainte de anunțul oficial. VIDEO

24.12.2021

Samsung încearcă să păstreze Galaxy S21 FE un secret, însă diverse „scurgeri” de informații au dezvăluit deja totul despre noul flagship accesibil al companiei. Totuși, va fi greu pentru companie să mai nege existența dispozitivului, întrucât HDBlog, o publicație din Italia, a reușit să pună mâna pe noul smartphone și l-a prezentat în toată splendoarea sa într-un unboxing care nu lasă loc de interpretări.

Un site italian a pus mâna pe un Galaxy S21 FE în varianta finală

Se pare că Galaxy S21 FE este exact ceea ce așteptam cu toții, încă din vara acestui an, când trebuia să fie original lansat. Noul smartphone este o variantă puțin modificată a unui Galaxy S21, cu un ecran puțin mai mare, la 6,4”, cu un capac din plastic mat pe partea din spate și cu un sistem de camere ușor modificat. În locul unui senzor de 64 megapixeli pentru zoom hibrid apare un senzor de 8 megapixeli. Acest lucru elimină și funcția de filmare 8K. în rest, telefonul ar trebui să ofere o experiență similară de utilizare cu cea a modelului original.

Versiunea prezentată de HDBlog pare să fie cea cu Snapdragon 888, însă informațiile disponibile de până acum sugerează că telefonul va exista și într-o variantă cu Exynos 2100. Totuși, nu este clar dacă în clip apare un telefon de SUA, sau un telefon destinat pieței Europene. Totuși, fiind vorba despre un site italian, există posibilitatea ca varianta cu Snapdragon să ajungă și în Europa.

s21 fe specs unboxing

Când vine vorba despre procesul de „unboxing” în sine, Galaxy S21 FE nu oferă prea multe accesorii în cutie. Telefonul vine însoțit doar de un cablu USB-C, așa cum se întâmplă și în cazul modelelor S21 „standard”. Acest „trend” de a elimina accesoriile din pachetele telefoanelor a fost pornit anul trecut de către Apple, cu iPhone 12. Samsung a criticat pe moment această decizie, dar la doar câteva luni mai târziu, oferea pachete similare pentru telefoanele sale high-end. Modelele mid-range de la Samsung încă vin cu un adaptor de priză în cutie.

Conform declarațiilor lui Evan Blass, „leaker” cunoscut pe Twitter, lansarea oficială Galaxy S21 FE ar putea avea loc pe 11 ianuarie.

sursa: HDBlog

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult