Galaxy S22 Ultra ar putea fi lansat mai devreme decât modelele S22 și S22+

01.02.2022
Galaxy S22 Ultra ar putea fi lansat mai devreme decât modelele S22 și S22+

Samsung va ține prezentarea Galaxy Unpacked pentru gama de produse S22 pe 9 februarie, însă s-ar putea ca nu toate modelele prezentate săptămâna viitoare să ajungă pe piață în același timp. Se pare că Samsung încă se confruntă cu probleme de aprovizionare cu diverse componente pentru smartphone-urile sale și că va lansa seria S22 în două tranșe în magazine. Informațiile neoficiale care au ajuns de curând pe internet sugerează că anumite modele vor ajunge în magazine abia din luna martie.

Galaxy S22 Ultra pare să fie prioritatea principală a seriei

Jon Prosser, leaker și YouTuber de tehnologie, a publicat pe contul său de Twitter noi informații despre seria Galaxy S22 de la Samsung. Acesta spune că Samsung are probleme cu stocurile de componente, iar modelul Ultra va fi singurul care va ajunge în magazine la timp, pe data de 25 februarie. Aparent, telefonul de top va fi singurul care va putea fi gata până în acel moment, cu destul stoc pentru a acoperi cererea.

Celelalte două dispozitive, Galaxy S22 și Galaxy S22+, care vor folosi un design diferit, nu vor avea stylus și vor beneficia de ecrane mai mici, vor avea lansarea împinsă  pentru două săptămâni mai târziu, pe 11 martie.

Având în vedere că S22 și S22+ au multe componente în comun, este probabil vorba despre lipsa a ceva specific acestor modele, pe care Samsung nu o poate obține la timp pentru asamblarea finală a dispozitivelor.

Conform mesajului lui Prosser, Samsung va porni totuși precomenzile pentru toate cele trei modele încă de pe 9 februarie, deci nu va trebui să aștepți în plus pentru a comanda un astfel de dispozitiv din timp. Singura diferență este că aștepți mai mult.

Oricare ar fi situația, Galaxy S22 ar putea fi livrat în Europa cu chipset-uri Exynos 2200, nu cu noul Snapdragon 8 Gen 1 de la Qualcomm, la fel ca și până acum, în ciuda faptului că modelele Fold, Flip și FE au fost toate livrate cu chipset-ul Snapdragon 888 și aici.

sursa: Phone Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult