Galaxy S23+ și Ultra apar în imagini „oficiale”, confirmând design-ul final și culorile. FOTO

14.01.2023
Galaxy S23+ și Ultra apar în imagini

Ieri am primit primele imagini cu Galaxy S23 în varianta „standard”, cu ecranul cel mai mic din serie, iar acum avem imagini similare, dar cu celelalte două modele: S23+ și Galaxy S23 Ultra. Imaginile par a fi chiar cele oficiale pe care Samsung le trimite, de obicei, în comunicatul de presă oficial, la momentul lansării telefonului. Astfel, sunt confirmate atât design-ul, cât și culorile disponibile pentru toate cele trei modele de flagship-uri Samsung.

Modelele Galaxy S23 vin cu diferențe minore de design față de anul trecut

Galaxy S23+ este doar o versiune mai mare a modelului de bază. În afară de proporțiile schimbate, acest telefon arată în mare parte identic cu acea variantă. Avem un ecran mai mare și camerele par că ocupă mai puțin spațiu pe capacul din spate, dar în rest, nu există alte schimbări. Și acest model este complet plat, doar marginile fiind puțin rotunjite pentru confort ridicat în utilizare. De altfel, modelele S23 de bază seamănă mult cu S22 de anul trecut, diferența majoră fiind lipsa insulei pentru cameră, care a fost înlocuită cu obiective individuale pentru fiecare senzor în parte.

Galaxy S23+ Green

În cazul lui Galaxy S23 Ultra, diferențele față de S22 Ultra, dacă există, nu sunt evidente imediat. Sigur, culorile sunt diferite, întrucât Samsung oferă alte nuanțe în fiecare an pe telefoanele sale, dar din punct de vedere al construcției S23 Ultra este identic cu S22 Ultra. Avem aceleași patru camere și senzori în plus pe spate, fără o insulă de camere, același ecran foarte subtil curbat la margine și textură mată pe capacul din spate.

Galaxy S23 Ultra pink

Diferențele ar trebui să fie însă la interior, unde, chiar și în Europa, ar trebui să primim Snapdragon 8 Gen 2, iar, în cazul S23 Ultra, o cameră de 200 megapixeli va înlocui camera de 108 megapixeli din anii precedenți.

Lansarea celor trei telefoane va avea loc pe 1 februarie.

sursa: Nieuwe Mobiel

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult