Noi imagini „oficiale” cu Galaxy S23 au scăpat pe internet. FOTO

13.01.2023
Noi imagini

Așa cum ne-am obișnuit deja înainte de fiecare lansare importantă de la Samsung, cineva a publicat online fotografiile de presă cu Galaxy S23, varianta „standard” cu cel mai mic ecran din serie. Putem vedea astfel telefonul din mai multe unghiuri și câteva dintre opțiunile de culoare, care au fost deja dezvăluite anterior pe internet. Se pare că, în afară de modulul de cameră simplificat, Galaxy S23 nu va fi foarte diferit față de modelul S22 de anul trecut.

Galaxy S23 va avea un design plat

Galaxy S23 în varianta standard va fi disponibil în patru variante de culoare: clasicul Phantom Black, noul Botanic Green, Mystic Lilac și Cotton Flower, sau cea mai apropiată culoare de alb.

Telefonul va beneficia de un ecran complet plat și un capac pe spate tot plat, dar cu o ramă ușor rotunjită, pentru a oferi un confort mai mare atunci când este ținut în mână. Mulți se plâng de iPhone-urile recente, care au rama complet dreaptă, care poate deveni deranjantă dacă folosești telefonul mai mult.

Samsung-Galaxy-S23-1673477751-0-0.jpg

Telefoanele S23 și S23+ sunt așteptate cu ecrane Full HD+ la 120 Hz și sisteme de camere puțin actualizate față de generația precedentă. Galaxy S23 Ultra însă, este așteptat cu un upgrade major de cameră, de la 108 la 200 megapixeli. Toate cele trei modele vor folosi însă noul chipset Snapdragon 8 Gen 2 de la Qualcomm, indiferent de regiune. Se pare că Samsung a negocitat cu Qualcomm să primească o versiune cu overclocking a cipului, produsă chiar în fabricile sale, nu în fabricile TSMC.

Lansarea Galaxy S23 va avea loc pe 1 februarie, în San Francisco, și va fi transmisă pe internet live. În România, evenimentul va putea fi urmărit de la ora 20:00.

sursa: WinFuture

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult