Galaxy S23 Ultra, demonstrat în versiune retail (VIDEO)

23.01.2023
Galaxy S23 Ultra, demonstrat în versiune retail (VIDEO)

Cu încă o săptămână rămasă până la evenimentul oficial de lansare, Galaxy S23 Ultra apare în tot mai multe clipuri video hands-on, arătând pachetul retail și experiența promisă de noua configurație foto.

Așteptat să fie lansat pe 1 februarie, Galaxy S23 Ultra poate fi admirat deja în imagini detaliate, arătând diferențele față de predecesorul S22 Ultra.

În loc să vină cu schimbări tranșante, Samsung doar a rafinat designul anterior, țintind un echilibru cât mai bun între funcționalitate și aspectul estetic.

În alte imagini, putem admira patru dintre versiunile de culoare pregătite: Phantom Black, Botanic Green, Cotton Flower și Lilac, toate cu finisaj mat semi-aderent și substrat din sticlă. Un alt detaliu interesant este că accesoriul S Pen nu va avea aceeași culoare ca și telefonul, Samsung asortând doar terminația vizibilă la momentul extragerii din compartimentul pentru transport. În schimb, corpul S Pen este cu finisaj negru-mat, rezistent la urme de murdărire.

Un alt punct de atracție, camera periscope cu zoom de până la 100X (3X zoom optic) este prezentat în condiții bune de iluminare, demonstrând o foarte bună eficiență a funcție de stabilizare a imaginii. Totuși, claritatea imaginii nu este prea grozavă la zoom maxim.

Capabilă să obțină poze la rezoluție 50MP chiar și în condiții de lumină slabă, camera foto inclusă pentru seriile S23 și S23 Plus este secondată  de o cameră ultrawide de 12 MP, respectiv cameră frontală tot de 12MP. Însă piesa de rezistență va este cu siguranță chipsetul Snapdragon 8 Gen 2, livrat în versiune „overclock”, cu performanțe ceva mai mari decât putem întâlni la late modele de telefoane echipate cu noua soluție Qualcomm.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult