Lista cu specificații Galaxy S23, S23 Ultra și S23 Plus, publicată înainte de lansarea oficială

18.01.2023
Lista cu specificații Galaxy S23, S23 Ultra și S23 Plus, publicată înainte de lansarea oficială

De mult timp subiect de zvonuri, lista cu specificatii Galaxy S23 Ultra și S23 Plus a fost publicată chiar după pliantul de prezentare Samsung, lăsând puține surprize pentru evenimentul de lansare programat pentru 1 februarie.

Preluate de pe site-ul Samsung Franța, listele cu specificații Galaxy S23 confirmă în mare măsură zvonurile circulate până acum, atingând mai toate aspectele esențiale.

Astfel, aflăm că Galaxy S23 Ultra vine cu o cameră de 200MP bazată pe un senzor optic cu performanțe optimizate de Samsung pentru rezultate deosebite în condiții de lumină slabă. Repertoriul este completat cu o cameră Periscope cu zoom optic 10X, de asemenea asistată cu funcție de stabilizare optică a imaginii.

specificatii galaxy s23

Capabilă să obțină poze la rezoluție 50MP chiar și în condiții de lumină slabă, camera foto inclusă pentru seriile S23 și S23 Plus este secondată  de o cameră ultrawide de 12 MP, respectiv cameră frontală tot de 12MP. Însă piesa de rezistență va este cu siguranță chipsetul Snapdragon 8 Gen 2, livrat în versiune „overclock”, cu performanțe ceva mai mari decât putem întâlni la late modele de telefoane echipate cu noua soluție Qualcomm.

Se pare că niciun dintre versiunile Galaxy S23 nu vor include slot microSD pentru suplimentarea memoriei interne, însă oferă măcar conectivitate dual-SIM plus suport eSIM. În mod absolut predictibil pe lista dotărilor absente intră și ieșirea jack 3.5mm, Samsung având de mult în ofertă căști wireless capabile să ofere fidelitate audio cel puțin la fel de bună, fără complicațiile conexiunii de tip analogic.

Potrivit informațiilor obținute de la retaileri din Germania, cumpărătorii din regiune vor putea obține direct echiparea S23 cu 256GB memorie internă, la prețul celeia cu 128GB. În plus, cei cere aleg echipările Plus sau Ultra vor trebui să plătească doar ”prețul echipării inferioare”, potrivit aceleiași surse de zvonuri.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult