Samsung confirmă oficial data lansării seriei Galaxy S23

11.01.2023
Samsung confirmă oficial data lansării seriei Galaxy S23

În urma repetatelor leak-uri, dar și probabil pentru că ne apropiem rapid de momentul lansării, Samsung a anunțat oficial data la care va avea loc evenimentul Galaxy Unpacked, unde sunt așteptate cele trei modele noi Galaxy S23. Compania confirmă astfel zvonurile care sugerau că lansarea va avea loc la începutul lunii februarie în SUA, aceasta fiind prima lansare „fizică” Samsung din ultimii trei ani.

Încă o dată, informațiile neoficiale au fost confirmate: Galaxy S23 se lansează pe 1 februarie

Evenimentul va porni pe data de 1 februarie, începând cu ora 20 a României. Atunci vom vedea în premieră cele trei dispozitive Galaxy S23, printr-o transmisie live din San Francisco. Samsung a lansat și un clip de tip „teaser” pentru noile dispozitive.

Acestea par să fie concentrate în jurul camerelor, unul sugerând forma sistemului de pe spatele dispozitivelor, realizat din trei obiective independente, fără o insulă care să le împrejmuiască. Alte clipuri care au scăpat pe internet zilele trecute vorbeau despre megapixeli, ceea ce înseamnă că ne putem aștepta la un nou senzor, de 200 megapixeli pe Galaxy S23 Ultra, în timp ce capabilitățile de fotografie nocturnă, erau de asemenea lăudate.

„Vine o nouă eră de inovație Galaxy. Inovațiile noastre sunt realizate pentru a oferi oamenilor posibilități incredibile astăzi și în viitor. Noua serie Galaxy S va fi epitomul felului în care definim experiența premium la cel mai înalt nivel. Ridicăm ștacheta și creăm noi standarde pentru ceea ce înseamnă epic.”, este mesajul care vine alături de confirmarea evenimentului de lansare.

Se pare că anul acesta, culoarea „principală” pentru seria Galaxy S23 este verde, așa cum putem vedea în clipul video lansat de Samsung. Aceasta va fi însă doar una dintre cele patru culori în care modelele S23 vor fi lansate. Imagini cu toate cele patru variante au fost deja scăpate pe internet de câteva zile, atât cu modelul S23 „standard”, cât și cu varianta Galaxy S23 Ultra.

sursa: GSM Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult