Galaxy S8, pregătit împreună cu o pereche de căşti wireless performante – AirPods în versiune Samsung

30.12.2016
Galaxy S8, pregătit împreună cu o pereche de căşti wireless performante - AirPods în versiune Samsung

Galaxy S8 nu va include conector clasic pentru căşti, Samsung lansând simultan cu acesta o pereche de căşti wireless cu performanţe rivalizând costisitoarele AirPods oferite de Apple.

Informaţia încă neconfirmată oficial vine în contextul achiziţionării recente de către Samsung a tehnologiilor dezvoltate de Harman, ai căror specialişti ar putea lucra la un set de căşti audio cu rezultate la nivelul celor mai performante soluţii disponibile pe piaţă.

Nu tocmai la prima încercare de acest gen, Samsung a lansat deja o pereche de căşti wireless cu performanţe cel puţin rezonabile. Cu design elegant şi destul de compact, căştile Samsung Gear IconX sunt complet lipsite de cabluri însă necesită încărcare periodică (autonomie 1.5 ore) folosind accesoriul pentru transport prevăzut cu acumulator suplimentar.

Rămâne de văzut ce design a pregătit Samsung şi dacă va reuşi compania sud-coreeană să găsească o soluţie împotriva rătăcirii acestor accesorii nu tocmai ieftine. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult