Galaxy Z Flip 4 vine cu acumulator de capacitate mărită. Cum a reușit Samsung această performanță

08.08.2022
Galaxy Z Flip 4 vine cu acumulator de capacitate mărită. Cum a reușit Samsung această performanță

Galaxy Z Flip 4 va fi lansat peste câteva zile, venind cu cele mai avansate tehnologii disponibile pe orice telefon pliabil contemporan.

Având deja rezolvate multe dinte neajunsurile pe partea de fiabilitate, inginerii Samsung continuă cu perfecționarea designului hardware, Galaxy Z Flip 4 venind cu o balama pentru ecran complet reproiectată, mai îngustă cu 5mm decât soluția folosită anterior. Deși nu pare mult, noua balama creează suficient spațiu pentru substituirea acumulatorului de 3300 mAh cu unul de 3700 mAh, adăugând la autonomia care nu prea s-a ridicat la „standardul” de o zi utilizare normală, așteptat de la orice smartphone modern.

Astfel, Z Flip 4 va avea și mai multă baterie în aceeași dimensiune de carcasă, sperăm că fără compromisuri majore în ce privește reparabilitatea noului smartphone.

Per total,  Z Flip 4 ar trebui să ofere cu 4 ore mai multă autonomie decât modelul actual, asta fără a lua în considerare și alte îmbunătățiri aduse la partea de hardware. Șirul îmbunătățirilor este încheiat cu suportul pentru încărcare rapidă, Galaxy Z Flip 4 urmând să recupereze până la 50% din capacitatea bateriei, cu doar 30 minute de așteptare. În mod predictibil, viteza de încărcare enunțată este de doar 25W, cu mult sub nivelul anunțat de alți producători smartphone.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult