Samsung Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 apar în imagini de prezentare

25.06.2021
Samsung Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 apar în imagini de prezentare

Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 sunt așteptate pentru lansare în luna august. Dar până atunci, le putem admira în imagini de prezentare neoficiale.

Apărute pe celebrul canal @evleaks, specializat în zvonuri despre produsele Samsung, randările cu aspect autentic par să confirme includerea accesoriului S Pen pentru modelul Z Fold 3. Rămâne de văzut dacă acesta va fi inclus în pachetul cu accesorii standard, sau va putea obținut separat. Un alt aspect de lămurit este și dacă Samsung a prevăzut în designul telefonului un compartiment dedicat pentru S Pen, sau acesta va fi doar fixat de exteriorul carcasei, cu ajutorul unui sistem de prindere magnetic.

Samsung Galaxy Z Fold 3

Suportul pentru S Pen implică și anumite măsuri suplimentare pentru protejarea ecranului, fiind nevoie ca acesta să aibă o suprafață mai dură, rezistentă la zgârieturi și apăsarea cu stylus-ul. Modelele Fold și Flip de până acum foloseau o protecție de plastic deasupra ecranului.

Deși este costisitor de implementat și implică anumite riscuri pe partea de fiabilitate, accesoriul S Pen va îmbunătăți însă capabilitățile de productivitate ale dispozitivului, formatul său fiind acum mai degrabă similar cu un carnețel de notițe.

Se zvonește că hardware-ul noilor modele va fi bazat pe chipset-ul Snapdragon 888, așa cum s-a întâmplat și în trecut, fără variante Exynos, în timp ce ecranele vor funcționa la 120 Hz. Mai mult, ecranul pliabil de pe Galaxy Z Fold3 va ascunde camera interioară sub afișaj, folosind o tehnologe similară celei întâlnită anul trecut pe modelul ZTE Axon 20 5G.

Samsung Galaxy Z Fold 3

Prețul pentru Galaxy Z Fold3 este așteptat undeva în jurul a 1600 de dolari americani, iar prețul lui Galaxy Z Flip3 este așteptat să fie cam de 959 dolari.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult