Galaxy Z Fold4, anunțat într-o ediție „de gaming” Genshin Impact

22.11.2022
Galaxy Z Fold4, anunțat într-o ediție „de gaming” Genshin Impact

Se pare că lanțul de telefoane în ediții speciale pentru anul 2022 nu s-a încheiat. Recent, ASUS a anunțat ROG Phone 6 în ediția Diablo Immortal, iar Samsung anunță acum noul Galaxy Z Fold4 într-o ediție „de gaming”, a doua din acest an. Producătorul sud coreean a ales Genshin Impact, unul dintre cele mai populare jocuri video de mobil (și nu numai), pentru următorul parteneriat, anunțul fiind făcut în cadrul Global Game Exhibition G-Star 2022.

Samsung va oferi în Coreea de Sud un Galaxy Z Fold4 decorat cu imagini din jocul Genshin Impact

Telefonul va fi livrat într-o cutie specială, dedicată personalului Ganyu din Genshin Impact. Pachetul se numește Galaxy Z Fold4 Genshin Impact Edition și include multiple accesorii decorate cu acest personaj, iar toate culorile sunt inspirate de costumul acesteia, cu nuanțe de albastru și mov.

În pachet sunt incluse huse tematice pentru Galaxy Z Fold4, un încărcător wireless decorat cu imagini din joc, curele cu personajul Ganyu, o figurină pe care o poți agăța de telefon cu personajul, un set de autocolante, o carte poștală, brățări și un set de pop-sockets cu Genshin Impact. De asemenea, o pereche de căști Galaxy Buds2 Pro cu o cutie specială și o curea vor fi de asemenea disponibile separat.

Așa cum este de așteptat pentru aceste ediții speciale, ediția Genshin Impact a lui Galaxy Z Fold4 ar putea să nu ajungă în Europa. Acest pachet a fost anunțat oficial doar pentru piața din Coreea de Sud și este posibil să rămână exclusiv acesteia, așa cum s-a întâmplat și cu ediția specială cu Diablo Immortal a lui Galaxy S22 Ultra.

Ar putea exista posibilitatea ca acest pachet să ajungă în China, însă Fold4 nu este lansat în această regiune sub acest nume, ci sub numele W23, cu o carcasă puțin diferită. Asta pentru că Genshin Impact este realizat de studioul miHoYo, care are sediul în Shanghai.

sursa: Phone Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult